FERT SOLAK KARDEŞİM BU LİNK SANA YARDIMCI OLUR
http://www.offshop.net/texts.asp?TextID=729
FERT SOLAK KARDEŞİM BU LİNK SANA YARDIMCI OLUR
http://www.offshop.net/texts.asp?TextID=729
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Selam, zannedersem yazdıklarınız bu başlık için
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20514
Çünkü yazdıklarınız bu başlığa uymuyor.
Neyse zamanla alışırsınız.
Sağlıcakla kalınız.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
arkadaşlar yardımcı olurmu bılmem ama.
siz su gecirmeyen kumaş arıyorsanız.
carrefour'da 20 - 30 ytl arası cadırlar satılıyor su geçirmeyen. gidip bir bakın.
belki sizin dediğiniz kumaştandır. hemde o paraya baya bi kumaş sahibi olursunuz.
işinize yazamazsada. çadır olarak kullanmaya devam.
nası ama
Kazasız sürüşler dilerim.
valla helal olsun yaaa.
paylaşım ve fikirler için saol.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ben askaedeki sarjör yeleğinin ceblerine dış cepe izalasyonu için kullanılan malzemelerden kesip sarjör yerlerine koyup diktirdim onu montun altına giyorum
trenox arkadaşımızın başlığında ki bilgiler koruyucu pedlerin yerleştirileceği bölgeleri gayet net açıklıyor.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21700
ihtiyar arkadaşımızı teprikediyorum gerçi bende televizyon kutularının içinden cıkan izalason malzemeleriyle 2 yıldır korunuyordum ama çok kaba idi parca parca kesmek güzel fikirdi çok yaratıcı bir çalişma olmuş hayranlık duydum kutlarım sizi
teşekkürler bilgileriniz için...
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
yaratıcılık diye ben buna derim işte...bravo...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
selam bende kendim yapmaya calışıyordum böle bişe becermiştim ama daha iyi bi fikir üretmişiniz kabul edelim denemeye başlıyorum
ben bunu yapıcam bu haftasonu. hatta aklımda daha gelişmiş bir proje var. yapınca resmi buraya eklerim arkadaşlar. ama biraz şekilli bişey olucak. made in yürekçe olucak
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
"Made in yürekçe"?
İçinde mi imal edeceksin bunu? Helal .
May the Force be with McLaren Mercedes
valla ben tiyatro ve opera sahne teknik işleriyle uğrasıyorum oo malzemelerden dekorlarda filan bazı yerlerde kulalndık oo malzemeyle bence kendini koruyamssın
Ya bence de o malzemenin koruması pek iyi olmaz ama hiç olmamasından iyidir yine de...Çünkü dış kumaşı sürtünmeye karşı dayanıklı olmalı ki o korumaların bir manası kalsın.Düşünsenize 100km/h ile giderken allah göstermesin yere düştünüz ve motor bir yanda siz biryanda başladınız asfaltta surf yapmaya ne kadar dayanabilir ki?AMa yine diyorum hiç olmamasından iyidir.Ve mükemmel bir yaratıcılık...
AKIN FİDAN
Akın kumaşın altında ki malzemeyi unutuyorsun.
Konunun tamamını okumadığınız belli oluyor.Sert kauçuk sünger tabi ki darbe ve sürtünmeye karşı direk koruma sağlamaz,onun için plastik levhalar ile süngerin dış tarafını takviyeliyoruz.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaktan mutlu olacağım.
Sağlıcakla kalınız.
flexiglass kullanılabilir sert plastik katman yerine. uygun ölçülerde kesilip kenarlarında delikler açılıp tel ile birbirlerinin üstüne geçecek şekilde dikilebilir bunlar bir zırh gibi.ayrıca ısıtılarak şekil verilebiliyor malzemeye.
ben bu başlığı bulamayınca başka bir başlık açmıştım. ben sert kısmında foreks denilen bir malzeme kullanıcam plexiglass saydam bir madde ama foreks plastiktir ve her kalınlıktaki modeli ısıyla şekillenebiliyor. ben bir tene deneme amaçlı annemin mini fırınını 300 C ye ayarlayıp dirseklik yapmıştım kalıp olarak da çorba kepcesi kullandım. bu ay içinde full korumalı bir deri mon yapacağım fotolarını ve maliyetini de eklerim.
sevgiler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Arkadaşlar spor malzemeleri satan yerlere bir bakın. Voleybolcuların kullandığı dizlik ve dirseklikler var onlardan alıp montun içine yerleştrebilirisiniz. Hem hazır ve ucuz bir ürün hemde insan anatomisine göre şekillendirilmiş. Birde kaykaycılar için yapılmış dizlik dirseklik setleri var onlarda uygun fiyatlı ürünler.
İhtiyar mucit adamsın valla
cok orjinal yaa
ciddn işe yarar bilgiler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)