Uygun fiyatlı akü şarj aleti tavsiyesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Evet hocam, bir önceki sayfada bu modelin bulunamadığını yazmıştım.
vandamme adlı üyeden alıntı
Sitede araştırdığım kadarıyla eskiden uygun olan, ama artık bulunmayan iki model var;
1-) H-Tronick al800
2-) Ataba AT-660 6V-12V 500mAh
-
Evet hocam, bir önceki sayfada bu modelin bulunamadığını yazmıştım.
N11 de satışı var şuan
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
N11 de satışı var şuan
Evet bir de yorum var ürünün gelmediğine dair Ayrıca kargo ile beraber 169TL yapıyor.
Ona o parayı vereceğime, bu ürünü https://www.agrotik.com/kobb-kbs1000...u-bakim-cihazi alırım 163TL'ye.
En azından akıllı şarj imkanı sunar.
-
Yoruma bende baktım şimdi
-
Bu site bana pek güvenli gelmedi, burdaki fiyatlar piyasanın çok altında , iyice araştırın derim
-
astrofizik adlı üyeden alıntı
Bu site bana pek güvenli gelmedi, burdaki fiyatlar piyasanın çok altında , iyice araştırın derim
Evet hocam, zaten bilinen siteler dışında alışveriş yapmıyorum. Adres Üsküdar/İstanbul gözüküyor, şayet alacak olursam ararım varsa mağaza satışları alırım.
-
ataba 3812 kullanıyorum 3.8Amper 12V yaklaşık 5 senedir ben de şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım cihaz kaliteli.
-
Moderatör
volkan190 adlı üyeden alıntı
Yalova çınarçıkta arkadaşımın babası seyyarda köfte satıyor , yazları senede 1 kere gidiyorum
Yaza kadar beklerim derseniz cihazla birlikte hem akünzü şarj ederiz. Hemde size köfte ısmarlarım
Teşekkür ederim, köfteler benden olursa olur, akü şarj cihazını getirmenize gerek yok ama o zaman kadar kendim hallederim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, köfteler benden olursa olur, akü şarj cihazını getirmenize gerek yok ama o zaman kadar kendim hallederim
Çok teşekkürler, bir gün yolum tekrar düşerse söz size yazacağım.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Ben yola ciktim bile
-
Moderatör
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Ben yola ciktim bile
E hani bekliyoruz hala
-
-
Kardan kapanmis yollar
Mart-Nisan gibi, Yalova-Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Iznik-Yalova yapariz kesin, ekipten 2 kisi satti motosikletlerini ama Tommygun var o da sever yemek isini
İşin ucunda köfte yemek olursa belki ben de izin alıp gelebilirim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
İşin ucunda köfte yemek olursa belki ben de izin alıp gelebilirim.
Sen simdiden calis izin islerine, anca alirsin
-
Kardan kapanmis yollar
Mart-Nisan gibi, Yalova-Cinarcik-Armutlu-Gemlik-Iznik-Yalova yapariz kesin, ekipten 2 kisi satti motosikletlerini ama Tommygun var o da sever yemek isini
Gökhan ile Ezio41'e şu 2-3 ay içinde motor aldırmaya bakalım. Arkadaşlar ben hala sapık gibi köfte yemeye gidiyorum uzak mesafeye bir başıma , siz yeter ki "geliyozzzz" deyin hemen organize olup gideriz köfteye, kebaba.
-
Sen simdiden calis izin islerine, anca alirsin
Artık eşimden daha kolay izin alırım da başka sorunlar çıktı o yüzden yine her zaman izin almam zor olacak ama hafta sonları ayarlamaya çalışırım bahar gelince.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Artık eşimden daha kolay izin alırım da başka sorunlar çıktı o yüzden yine her zaman izin almam zor olacak ama hafta sonları ayarlamaya çalışırım bahar gelince.
Valla ya bahar gelse de uzasak Trakya'ya.
-
Moderatör
tommygun adlı üyeden alıntı
Gökhan ile Ezio41'e şu 2-3 ay içinde motor aldırmaya bakalım. Arkadaşlar ben hala sapık gibi köfte yemeye gidiyorum uzak mesafeye bir başıma , siz yeter ki "geliyozzzz" deyin hemen organize olup gideriz köfteye, kebaba.
Sen orayı organize et, ben burada mihmandarlık yaparım. Aranızdan çekilişle bir kişiye köfte
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Sen orayı organize et, ben burada mihmandarlık yaparım. Aranızdan çekilişle bir kişiye köfte
Zaten sana sözümüz var kaç ay önceden. Hakikaten çok güzel bir aktivite olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)