Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sürekli far ampüllerim kesiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    İyi günler arkadaşlar 2015 mr vulture sahibiyim son bir hafta içinde iki tane led birtane de orjinal bosch tipi 3 adet far ampulüm(ledim) kesti (led olanlarda yanmış kokusundan anlaşılıyor)
    Tüm tesitası vs motoru soyup kontrol ettim şase kopukluk vs yok birtek göstergemdeki uzunların yandığını belli eden park lambası şeklindeki gösterge ışığı kesikti onunla alakası varmı yoksa onu kestiren de aynı sorun mu çünkü farlar bozulmaya başlamadan bir gün önce ilk o kesmiş bozulmuştu yardımlarınızı bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    rölantide ve 5-6bin'de far soketine kaç volt geliyor?

Motosikleti
    2011 c8 Crypton & 2013 xmax250
    benim cryptonda 6ayda 2kere patlatti..bakalım Led taktim fakat gaz verince sönüp yanıyor rölantide aydınlık anlamadim ;(

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı schnitzel_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim cryptonda 6ayda 2kere patlatti..bakalım Led taktim fakat gaz verince sönüp yanıyor rölantide aydınlık anlamadim ;(
    Konjektör arızası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

Alıntı TheDarkPower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler arkadaşlar 2015 mr vulture sahibiyim son bir hafta içinde iki tane led birtane de orjinal bosch tipi 3 adet far ampulüm(ledim) kesti (led olanlarda yanmış kokusundan anlaşılıyor)
    Tüm tesitası vs motoru soyup kontrol ettim şase kopukluk vs yok birtek göstergemdeki uzunların yandığını belli eden park lambası şeklindeki gösterge ışığı kesikti onunla alakası varmı yoksa onu kestiren de aynı sorun mu çünkü farlar bozulmaya başlamadan bir gün önce ilk o kesmiş bozulmuştu yardımlarınızı bekliyorum.
    Bosch tipi ile değil, Orjinal Bosch/Varta/Nava marka H4 ampul ile değiştirip tekrar deneyin. Sorun tekrarlarsa konjektör ve statoru kontrol etmeniz gerekecek.
    ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler