Öncelikle merhaba abilerim, kardeşlerim. Buraya yeni üye olsam da senelerdir bu forumu ziyaret ederim. Sorunuma gelecek olursam; motosikletime led sinyalleri bağladığım zaman sağa veya sola sinyal verdiğimde 4’ü birden yanıp sönüyor arabalarda ki dörtlüler gibi yani. Yalnız ben bağlantıları doğru yaptığıma oldukça eminim çünkü eski sinyalleri tek tek söküp tek tek led sinyalleri taktım.
Bu forum da değerli bi abimizin yazdığı bir öneriyi okudum, arka sinyallere eski sinyallerin ampulünü ekledim ve normal olarak çalıştı. Motosikletimi sürekli yıkadığım için bu durumdan rahatsız oldum. AliExpress’ten flaşör aldım ve taktım fakat eski sinyallerin ampulünü söktükten sonra led sinyallerim tekrardan dörtlü gibi yandılar. Anlayacağanız hiç bir işe yaramadı yaptıklarım.
Benim bu sinyal sorununu çözmem için ne yapmam gerek veyahut araya bir şey mi eklemem gerekiyor çözemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Flaşörün linki: TRY 5.59 17% İndirim | Yeni 12V 2 Pin motosiklet flaşör ayarlanabilir LED flaşör rölesi dönüş sinyali gösterge Hyper yanıp sönen
https://a.aliexpress.com/_B01CXh