Mondial 125 Drift L Çanta Demiri Sorunu
Reklamlar
-
24 Haziran 2020, 23:19
Öncelikle herkese merhabalar ben Furkan aranıza yeni katılacağım.Bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ve sizlere sormayı düşündüm. Mondial 125 Drift L almayı düşünüyorum fakat internette bir yorumda motora uygun bir çanta demirliği üretilmediğini okudum.Bu çantaya alternatif bir şey kullanılabilir mi veya sanayide bir yerde yaptırabilir miyim ?Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
24 Haziran 2020, 23:39
şimdi uğur böcekli alışveriş sitesine "drift çanta demiri" yazdım.
90-110 tl bandında güzel çanta demirleri mevcut. yorumları da iyi. bence denemeğe değer.
-
24 Haziran 2020, 23:53
ulkerhan adlı üyeden alıntı
şimdi uğur böcekli alışveriş sitesine "drift çanta demiri" yazdım.
90-110 tl bandında güzel çanta demirleri mevcut. yorumları da iyi. bence denemeğe değer.
Onlar eski kasa drift içindir muhtemelen.
Furkan demir bulamıyorsan Drift L ye uygun sanayide bir çanta demiri yaptırabilirsin.
-
25 Haziran 2020, 00:00
yurekli_emin adlı üyeden alıntı
Onlar eski kasa drift içindir muhtemelen.
Furkan demir bulamıyorsan Drift L ye uygun sanayide bir çanta demiri yaptırabilirsin.
ulkerhana da teşekkür ederim cevabın için ama ben de eski model demirlerin uymayacağını düşünüyorum eğer zor bir işlem değilse senin dediğin gibi sanayide yaptırmayı deneyeceğim gibi görünüyor.
-
25 Haziran 2020, 00:51
evet muhtemelen eski kasa içindir.
konusu geçmişken, yeni kasa sanırım enjeksiyonlu. yakışı rölantisi vs. nasıl?
-
25 Haziran 2020, 01:07
ulkerhan adlı üyeden alıntı
evet muhtemelen eski kasa içindir.
konusu geçmişken, yeni kasa sanırım enjeksiyonlu. yakışı rölantisi vs. nasıl?
Motor hakkında internette çok bir bilgi yok fakat kullananlardan aldığım bilgiye göre 20 kuruş civarı yakıyormuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler