Arkadarşar Servislere Dikkat
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 17:30
Hemen hemen İstanbul'da yaşayan motorcu arkadaşların ortak sorunu olan servisler gün geçtikçe dahada tehlikeli oluyorlar.bu konu hakkında hada öncede bir uyaru yazısı yazdım fakat kulak arkası edilmiş olacak ki yine bir servis mağduru ile servise gittim.
Yaptığı işlemleri bir bir not aldım...
Motora sübap ayarı yapılacakmış peşin olarak 250 YTL alınmış. (neyin sübap ayarı yapılacaksa),daha sonra 180 YTL daha almış ve motoru teslim ederkende 150-200 YTL daha istemiş.
BMW servisi Saffet İLBASAN ile görüştüm ve istediği paranın çok fazla olduğunu ve 350 YTL ye olabileceğini öğrendikten sonra servise gitmek için yola çıkıyorum....
Aşağıda vereceğim servis adı altındaki KASAPLARA lütfen dikkat....
Küçükçekmecede Edoğan Usta 01215923300
Hasanpaşada Saffet Usta 02163408248
Umarım bu yazım dikkate alınır.....
Kaskım Takılı, Farım Açık
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 17:48
bole hayvanlardan uzak durun mıllet... allahtan ben boludayım
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
21 Ağustos 2006, 18:14
Motor ister BMW olsun ister Jawa subab ayari sanayide en fazla 40 YTL ye yapilir. Bundan fazla talep ler abes ve haksiz kazanctir. Sonuc olarak BMW bile olsa tek yada cift silindir oldugu icin. Motor ust kapagini sokup subablari sikma ve geri takma suresi belli. Haksiz kazanca saglayan esnaflari , esnaflar odasi yada belediyeye sikayet edin.En azindan goz dagi verici bir ceza yapilir.Ben 350 YTL komple motor degistirirm acikcasi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
21 Ağustos 2006, 18:53
hakikatten cok ciddi bır mıktar 350 ytl subap ayarı ıcın.kesınlıkle uzak durmak lazım boyle ınsanlardan
-
21 Ağustos 2006, 19:22
çanakkale biga da 20 ytl demekki orda harbi kasaplar var yuh derim ben buna harbiden yuhh
makinamız farklı zevkimiz aynı
-
22 Ağustos 2006, 01:14
Şimdi servisin yanından geliyorum, ve ZEDA3000 in dediği gibi Şikayet dilekçesi yazdım. İkitanede Şahin arkadaştan yardım istedim, bu saate kadar motoru tekrardan takmaya çalıştık işimiz yarınada sarktı ve öğrendikki arkadaşımızın üstsilindir kapağını daha almamış yani parayı yemiş kapak yok. Bunu duyunca üzerine yürüdüm gerçekten kavga tufan dolu bir gün geçirdik bu konuyu burada bırakmıyalım ve servislerin yapmış oldukları işlemleri karşılığı olan ücretleri belirten esnafodalı imzalı listelerini çıkartana kadar birlikte hareket edelim bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum....
-
22 Ağustos 2006, 16:40
usta subap ayarı 5 ytl hadi seninki bmw olsun 10 ytl naptın sen yaw
-
23 Ağustos 2006, 01:33
Motor Beni Değil :d
MASTER OF THE ROAD adlı üyeden alıntı
usta subap ayarı 5 ytl hadi seninki bmw olsun 10 ytl naptın sen yaw
Bahsettiğim talihsizlik bu camiaya yeni başlamış bir ark. başına geldi.
lütfen sitemize yeni kayıt olan yada bu camiada yeni olan arkadaşlara yardım edelim ben her konuda elimden geleni yaparım.
Tel: 02164469230 Kayhan YALÇIN olarak istersiniz
Sengiler Saygılar
-
25 Ağustos 2006, 11:26
divingcenter adlı üyeden alıntı
lütfen sitemize yeni kayıt olan yada bu camiada yeni olan arkadaşlara yardım edelim ben her konuda elimden geleni yaparım.
Sengiler Saygılar
kardeş subap ayarı için kimse okadar para istemez o yeni subap takmıştır kimse okadar salak olamaz döverler adamı yani benden istese ben döverim
-
25 Ağustos 2006, 11:29
bu ne yaw alla alla
aman arkadaşlar dikkat
insan bu fiyatı isterken utanır
-
25 Ağustos 2006, 11:44
divingcenter adlı üyeden alıntı
Sengiler Saygılar
Kayhan yaklaşımın çok hoşuma gitti. Lütfen arkadşlar servis ve motorlar hakkında daha bilgili olan arkadaşlar diğerlerine yardımcı olsun. Özellikle yüksek modellerde çok yüksek fiyat çekiliyor. Son 2 senedir motor satışları arttığı için eline anahtar alan tipler ustayım diyerek ortaya çıkıyor.
-
25 Ağustos 2006, 12:20
bide maslak sanayide var! suziki bayisi bundan da uzak durun adı ahmet 0212 328 32 90 / 0536 311 80 87 benim motorada subap ayarı, gösterge ışığı,hidrlik yağı değişti, hava filtresini takmamış!! taktım dedi tam 210 ytl aldı. o adamdan hakkımı ahirette alıcam. SAYGILAR...
-
Böyle insanları forumda teşhir edelim sağolun arkadaşlar. Ayrıca servisleri ana bayilere şikayet edersek mutlaka dikkate alıyorlar.
-
pes doğrusu bukadarda olmaz bunlarda utanmada kalmamış hiç
-
Sübap ayarı için 250 YTL de bana çok geldi! O kadar iş değil ki o?
-t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
dostum hasanpaşa da saffet usta demişsin o adam alarm takmaya 50 ytl istedi benden(alarm 40 ytl!!!) madem hasanpaşyı biliyorsun niyazi usta var gerçekten işinin ehli caddenin üzerindeki mopaşa ve bim'e gelmeden önceki sokakta sokağın sonuna doğru bence bir fiyat sor
-
ArkadaŞlar Korlasta Kazil KiziltoĞrakta Tamİr Masrafinda Kazik Yapiyorlar!! Benden Demesİ En İyİsİ Suzukİ Altan Motor!!!!!
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
Süper Moderatör (BBRR)
burda görüyoruzki motoru tanıyan ve motoru tanımayan arkadaşlar var ...özellikle kurye arkadaşlar konu hakkında nerde ise en az bir tamirci kadar bilinçli...Bunun nedeni kullandığı aleti tanıyo olması ... özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlar işte bu gibi durumlarda kurmayı amaçladığımız klüp tam bir can simidi olacak ...bir servisle anlaşlır zaten motor servise gitmeden önce klübe üye olan tecrübeli arkadaşlar motorun sorununu tam olarak söyler ...ee derdi bilinen alete derman kolay ve ucuza bulunur..
İstanbulda ki arkadaşlarımız şu an tüzük ve yer konusu için çalışmalarınıo sürdürüyor en kısa zamanda bu iş bi sonuca bağlanacak inanın bana çok hayırlı olacak ...
Gördüğüm bir diğer eksik sürücülerin motorlarını tanımıyo olması ...Arkadaşlar korkmayın ya alın elinize arada lokma takımını sağını solunu kurcalayın ne nerde bakın bilin ...bilen adama kazık atmak imkansızdır....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yuhhh b.nu çıkarmışlar artık... 350 lira sübap ayarı... Allah kolaylık versin.
-
yaa bune valla şaşaırdım ben o parayı versem 3 gün uyuyamam valla son model lüx bir araba olsa bile öyle para almazlar bune adam bmw ile gidiyor diye milyarder deyilya kardeşim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler