Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arkadarşar Servislere Dikkat

REKLAM ALANI
    kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    reel hayattan tanıdığım bir kac arkadasımın tavsiyesi üzerine cuma günü gittiğim servis
    aksam 17,00 gibi işin biteceğini söyledi. bende işe gideceğimden ötürü yarın alırım dedim.
    cumartesi gunu saat 13.30da servise gittiğimde motoruma bakmaya yeni baslamıslardı.
    servisten motoru aldığımda saat 16.30 du.

buraya kadar bir kac saatlik gecikme harici herşey normal.

motoru aldım eve geldim. yarım saat sonra tekrar biryere gitmem gerekti.
    atladım motora daha 500metre gitmeden, motor bir anda stop etti yığıldı kaldı,
    akan trafikte kendimi sağ seride zor aldım.

durdum tarrrr diye bir ses var sadece motor calısmıyor.
    motordanda pek anlamam ama kapagı acıp bi bayayım dedim.
    daha 10km kullanılmamıs benzin filtresi hortum giren yerden kırılmıs.
    motorumda otomobil benzin filtresi kullanıyordum. servisdeki usta beğenmedi küçük dandik bişe takmıstı. işte o küçük dandik filtre yüzünden akan trafikte zor durumda ve yolda kaldım.
    neyseki bir arkadasım sayesinde yeni bir filtre aldırıp taktım.
    eve geldim motor calısmıyor şimdiide.

acaba filtreyi takarken hortumu fazla cekmemle benzin pompasının kenarından havamı aldırıyorum yoksa baska bir arızamı bilmiyorum.

motoru sağlam verdik servise, ilk kez yolda kaldım.

sizde sorun nerden olabilir?? (benzin pompası çalısıyor bu arada)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yzb bozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    BMW 320İ ye 400 ytl ye komple bakım yaptırırım subap ayarıda dahil Bu hasan paşada ki usta denen aç lavuk salı pazarının içindeki itfaiyenin oradamı allahaşkına oralarda görüyorum bi tamirci ama.bisiklet falanda yapıyorlar yoksa FB stadının otaraflardamı.??

Alıntı yasin08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide maslak sanayide var! suziki bayisi bundan da uzak durun adı ahmet 0212 328 32 90 / 0536 311 80 87 benim motorada subap ayarı, gösterge ışığı,hidrlik yağı değişti, hava filtresini takmamış!! taktım dedi tam 210 ytl aldı. o adamdan hakkımı ahirette alıcam. SAYGILAR...

210 ytl. sıfır arabayı yetkili servise götürsen o kadar almazlar bunlar neee yapıyor böyle kaç lt.yağ kaç tane filitre ne kadar saat işçilik düpedüz soygun kardeşim bunlara birlik olup ellerinden almak lazım yetkilerini.

bu kasaplar yüzünden motorsiklete binmekten sarfınazar ettim servis ayrı öpüyor özel servisler bazıları hariç cognlukla hırsız at hırsızı adeta.potordan kaşla göz arasında hırsızlık yapanlar adı hırsıza cıkanlar sabıkalı olanlar,abi yarın alırsın yetişmez diyip garankınızı bile degiştirenler ,peki bunlar hep niçin yetkili servislerin adiliklerinden ..insaları keriz gibi gören adi politikalardan. şerefsizliklerinden. ben burdaym isteyen mahkemeye verebilir. kimin ne mok oldugunu bilirim..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sadece bmw gibi büyük markalarda böyle yamyamlar servis değil çin mallarında da aynı olay var adam bi yağ değiştiriyo 35 tl diyo neymiş 500 bakımı yağı gözünü bagla hiç motor görmemiş adam bile değiştirir ki
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler