Bıktım!!!! Sym Fiddle 2 125 stop etme sorunu
Reklamlar
-
MERHABA ARKADAŞLAR. MOTORUM ARA SIRA STOP EDİYOR. AMA ŞU ŞEKİLDE: DURUYORUM IŞIKLARDA Bİ ANDA KAPATIYOR KENDİNİ SONRA MARŞA BAS BAS ÇALIŞMIYOR. 15 DAKİKA KAPATIYORUM TEK MARŞTA ÇALIŞIYOR. MANİFOLD DEĞİŞTİ, HVA FİLTRESİ TEMİZLENDİ KARBÜRATÖR TEMİZLENDİ ÇÖZÜM YOK. SATACAĞIM MOTORU AMA SATACAĞIM KİŞİYE HAK GEÇMESİN DİYE DE YAPTIRMADAN SATMAK İSTEMİYORUM. MOTOR 14.000 DE DAHA. EN SONUNDA ÇÖPE ATACAĞIM REZİL OLUYORUM SAĞDA SOLDA .LÜTFEN ÇÖZELİM ARKDAŞLAR
Reklamlar
-
Çözelim,
İksmaks al rahatla..
Abeseli olsun ama
MT10 un yanina iyi yakişir.
-
Benzin depo kapağı yeteri kadar hava alıyor mu, ya da o kısmı kapatan bir bez vs var mı kontrol edin. Emin olmak için depo kapağını benzin azken hafif gevşek şekilde sürün, stop etmez ise kapağın hava almaması ile ilgilidir.
-
Çok allahın belası bir sorun bu benim motorda da var. 4 defa servise gittim birisinde gaz kelebeği gövdesi değişti diğerlerinde de birkaç ayar yaptılar gönderdiler. Artık servisteki görevli benim motoru görünce ustaya "sen seversin" falan diyor.. Birdahaki gidişime motoru bırakacağım 2 3 günlüğüne iyice bakacaklar sorun neyden kaynaklanıyor diye
-
tayfunley adlı üyeden alıntı
Çok allahın belası bir sorun bu benim motorda da var. 4 defa servise gittim birisinde gaz kelebeği gövdesi değişti diğerlerinde de birkaç ayar yaptılar gönderdiler. Artık servisteki görevli benim motoru görünce ustaya "sen seversin" falan diyor.. Birdahaki gidişime motoru bırakacağım 2 3 günlüğüne iyice bakacaklar sorun neyden kaynaklanıyor diye
Oksijen sensorune ve enjeksiyon kellesine giden soketlere de bakildi mi?
-
deneyeyim hocam da benzin azken bu sorunum daha da artıyor o yüzden genelde depo full gezerim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
çözersen haberim olsun
-
sefaaktay adlı üyeden alıntı
MERHABA ARKADAŞLAR. MOTORUM ARA SIRA STOP EDİYOR. AMA ŞU ŞEKİLDE: DURUYORUM IŞIKLARDA Bİ ANDA KAPATIYOR KENDİNİ SONRA MARŞA BAS BAS ÇALIŞMIYOR. 15 DAKİKA KAPATIYORUM TEK MARŞTA ÇALIŞIYOR. MANİFOLD DEĞİŞTİ, HVA FİLTRESİ TEMİZLENDİ KARBÜRATÖR TEMİZLENDİ ÇÖZÜM YOK. SATACAĞIM MOTORU AMA SATACAĞIM KİŞİYE HAK GEÇMESİN DİYE DE YAPTIRMADAN SATMAK İSTEMİYORUM. MOTOR 14.000 DE DAHA. EN SONUNDA ÇÖPE ATACAĞIM REZİL OLUYORUM SAĞDA SOLDA .LÜTFEN ÇÖZELİM ARKDAŞLAR
senin çözüm ben de.5tl lik bir masrafın var.şimdi ezberimde yok ama selenin altında motora karburatöre giren hortumların birinde çatlak var.o hortumu kaliteli bir hortumla değiştir sorunun düzelecek.bende 2 tane var yazlıkta gecen yaz aynı dertten ben de satacaktım motorcunun cıragı buldu tespıt ettı sorun cozuldu.olmadı oardakı benzın hortumu dahıl 4 hortumuda yenıle
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
benım moorda da manılfort bogazı jıkle telı karburator temızlıgı ayarı hava ayarı yapılmadık sey kalmadı ama cozum bulunamadı.bırde dıkkat edecegın husu motor uzerıne otrudugunda mı calısmıyor uzerınde kalkınca marsa bastıgında calısıyor mu?ama sen dedıgım gıbı hortumları kafadan degıstır kronık sorun
-
mehmetseza adlı üyeden alıntı
senin çözüm ben de.5tl lik bir masrafın var.şimdi ezberimde yok ama selenin altında motora karburatöre giren hortumların birinde çatlak var.o hortumu kaliteli bir hortumla değiştir sorunun düzelecek.bende 2 tane var yazlıkta gecen yaz aynı dertten ben de satacaktım motorcunun cıragı buldu tespıt ettı sorun cozuldu.olmadı oardakı benzın hortumu dahıl 4 hortumuda yenıle
Karburator diyaframli modelse,diyafram lastigine de bakmak lazim.
-
hiç dert etmeden maslak oto sanayideki işleyen motoru arıyorsun. Yaşar usta telefonda bile az çok bilgi verir, baktın telefonda çözemedi yanına git bu işi kolayca çözeceğinden eminim.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Karburator diyaframli modelse,diyafram lastigine de bakmak lazim.
ates dustugu yerı yakar gecen yazın 10 gunu bu ıslerle gectı tecrubeyle sabıt hortumlardan bırınde delık yada catlak var degısım ve huzur
-
ates dustugu yerı yakar gecen yazın 10 gunu bu ıslerle gectı tecrubeyle sabıt hortumlardan bırınde delık yada catlak var degısım ve huzur
Demek fazladan hava vakumlayip,
1/14 oranli hava ve yakit dengesini bozuyor zalım..
Zengin karisim aksirma oksurme,stop etme..fazla tuketim..
Karın ağrisi..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Demek fazladan hava vakumlayip,
1/14 oranli hava ve yakit dengesini bozuyor zalım..
Zengin karisim aksirma oksurme,stop etme..fazla tuketim..
Karın ağrisi..
hay yazdıklarınla bin yaşa.aynen dediğin gibi hava civa
-
hay yazdıklarınla bin yaşa.aynen dediğin gibi hava civa
Motorda boğuluyor,ugraş dur çaliştirmayla.
-
buji pipo sorununa benziyor. yerinden çıkmış olabilir. veya çıkmak üzere durumda olabilir. zamanında başıma gelmişti pipoyu yerşne oturtunca düzeldi. umarım bundan dolayı sorun yaşıyorsundur. kolayca çözülür geçmiş olsun
-
yaşar ustadan aradılar beyni değiştirdik çözüldü dediler ama ihtimal vermiyorum bakalım deneyelim olursa olumlu dönüşü yazarım buraya. hortum konusuda aklımda arkadaşlar onu da deneyeyim olmadı
-
yaşar ustada beyin değiti 100 tl ye sorun çözüldü arkadaşlar
-
sorun neymıs nasıl cozuldu
-
-
Beyin / CDİ / Kontrol ÜnitesiÜrün Kodu: MTP0027416 75tl
-
Söylediğim gibi maalesef istanbulda 250 cc ve altına bakan sorunu anlamaya çalışan fazla bir usta kalmadı. Yaşar usta umuyorum bu kalitesini ve şeklini bozmaz. Özellikle ufak hacimli motosikletlerde yaşar ustayı mutlaka tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun. Eğer birdaha benzer bir problem yaşarsanız yine başka yere uğramadan kendisine gidebilirsiniz. Fiddle ile edirneden izmitten kendisine gidenler var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler