Motosiklette lastik sorunsalı ve Winter Grip 2 hk.
Reklamlar
-
Merhaba, scooterimda Anlaş MB457 lastik mevcut ancak çatlaklar oluşmaya başladı. Zaman zaman az da olsa arka lastiğin kaydığını hissediyorum. Anlaş'ın sitesinde Winter Grip 2'nin dört mevsim kullanılabileceği belirtiliyor. Akdeniz ikliminde bu lastiği yazın test edenler var mı?
Reklamlar
-
Motosikletin markası ve modeli ne acaba?
-
stabiliz adlı üyeden alıntı
Motosikletin markası ve modeli ne acaba?
Ramzey Kalipso 150
-
ebatların 3.5-10 mu? Sana Metzeler Me 1 tavsiye ederim. Islak yol performasın da güzel olan bir lastik.
https://www.motolastik.com/metzeler-me-1-350-10-59j-pmu27204
-
stabiliz adlı üyeden alıntı
Merhaba, 130/60x13 kullanıyorum.
-
Eylül-Ekim gibi 180/55 ZR 17 Winter Grip Plus kullanmıştım. Yol tutuşunu çok beğendim, Demre - Finike arasını keyifle geçmiştim.
-
Anlas winter grip 2'ler ve winter grip pluslar için her ne kadar 4 mevsim dese de wgplus kullanıcısı olarak benim görüşüm bu yumuşak hamurlu lastikler Ege'de hele hele Akdenizde (Antalya, Alanya, Mersin Adana vb.)yaz sıcağında sakız gibi olacaktır. Bu da aşırı ısınma sonucu yol tutuşta zaafiyet ve erken aşınma demektir.
-
Ben istanbul şehir içinde kullanıyorum winter griplerim 1. yılını doldurmak üzere. Tavsiyem sıcak havada kullanılmaması, çıkarılıp kenara koyulması. Onun dışında orta sınıfın en iyilerinden diye düşünüyorum. Elime para geçerse değiştireceğim.
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Ben istanbul şehir içinde kullanıyorum winter griplerim 1. yılını doldurmak üzere. Tavsiyem sıcak havada kullanılmaması, çıkarılıp kenara koyulması. Onun dışında orta sınıfın en iyilerinden diye düşünüyorum. Elime para geçerse değiştireceğim.
Memcoş48 adlı üyeden alıntı
Anlas winter grip 2'ler ve winter grip pluslar için her ne kadar 4 mevsim dese de wgplus kullanıcısı olarak benim görüşüm bu yumuşak hamurlu lastikler Ege'de hele hele Akdenizde (Antalya, Alanya, Mersin Adana vb.)yaz sıcağında sakız gibi olacaktır. Bu da aşırı ısınma sonucu yol tutuşta zaafiyet ve erken aşınma demektir.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Winter Grip'in yanına yazılık uygun fiyatlı lastik öneriniz var mı? MB-457'den memnunum aslında ama biraz daha güven veren modellere yönelmek istiyorum. Ek olarak bütçem Anlaş'ın üstüne çıkmama müsaade etmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)