Merhabalar XMAX 250 2014 model radyatör suyunu kendim koyabilirmiyim sistemin havasını falan almak gerekirmi
Merhabalar XMAX 250 2014 model radyatör suyunu kendim koyabilirmiyim sistemin havasını falan almak gerekirmi
Yok usta hidrolik değil bu aç kapağı doldur
Eksilen suyu koyacaksan çocuk oyuncağı. Tamamen soğutma sıvısı değişecekse yan kapağı da söküp musluk gibi bir yerden hava alıyorlar. Beceremezsen motor hararet yapar. Değmez yani...
Bende internetten gördüm havasını falan almanız gerekir diye söylüyor bir video da en iyisi bir ustaya gitmek teşekkürler bilgi paylaşımını icin
Merhaba xmax 400 soğutma suyunu değiştireceğim.Servis radyatörün altındaki tapaları sökmezsek içinde bir miktar su kalır dedi.Tıpaya ulaşmak içinse bir dünya grenaj sökülecek. Peki yedek soğutma suyu deposundan basınçlı hava basarsak içeride kalan sudan kurtulma ihtimalimiz var mı ve radyatöre ve hortumlara vs zarar verir mi?internette bir video var adam gayet açık ve basit anlatmış ama radyatöre inmeden yan vidalardan suyu boşaltıp yenisini koyuyor. Siz ne önerirsiniz?
Bence usenmeyip sökülmesi gerekli karenajlari sökün ve tahliyeye ulasin. Hem flush islemi de yapar güzelce temizlersiniz kolayca.
Yeteri kadar basınçlı ise boşaltılabilir. radyatörün en altında boru varsa o da çekilip boşaltılabilir.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)