Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Pulsar NS200'dan gelen teneke sesi. Videolu.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    Öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar.

2014 model Pulsar NS 200 sahibiyim. Motorumdan, yaklaşık 4 aydır falan bu teneke sesi geliyor. devir yükseldikçe ses de artıyor. 5000-6000'e gelince gazı açmaya utanıyorum. Yetkili servisine götürdüm bakımını yaptırdık. Ağır bakımdan 500 TL fatura çıkardılar ödedik lakin ses aynı. Hatta daha beter sinir bozuyor. Eğer bu sorunla karşılaşmış bir ustamız ya da bir bilgisi olan varsa sorunu teşhis edebilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum hepinize.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=y56R8H_ZVCo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Ses krank sesi yada subaplarin pistona vurma sesine benziyor ama emin olamadım

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Eksoz kontrol edildi mi ? Boş tenekenin içinde civata vb parça titriyor gibi bi ses. Eksozun bi yerinde kırılma olabilir veya inde parça olabilir. Bloktan öyle bi ses geleceğini sanmam.

Benim motorda altta blok koruma sacı var. Onu cıvata ile taktığımda benzer ses vardı. Takoz takıp titreşimi alınca ses gitti.
    kovboy03 bunu beğendi.

Benim pulsardada aynısı olmuştu. Egzozun altında bi pul mu ne varmış o çıktığı için şıngır şıngır ediyodu. Altına bi kaynak yaptı o gun bugundur ses mes yok.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Egsozdan geliyor su tork zımbırtısından onu elinle sıkıca tut o zaman ses kesilcektir

oktaymotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vespa lx150- YAMAHA 1100DRAGSTAR-CBR1000RR
    deve boynu contası dağılmış gibi bir ses var ilk etapta deve boynu contasını değiştirttin muhtemelen düzelecektir

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    bugün bu dediklerinizle bir ustaya götüreceğim o da karbüratör kırılmış diyor bakacaklar bugün. bilgilendiririm yine

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

tork zımbırtısı dedigin nedir ?

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de motordan gelen bir sese benzetemedim. Fazla kafaya takılacak bir şeye benzemiyor.
    Abuk sabuk sesler konusunda titiz olanların binmemesi gereken bir motor.

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    arkadaşlar egzozun, katalizörün içi çürümüş egzozcuya götüreceğim yarın kaynar suda temizleyecekler. tam çözüme ulaşırsam yine yazarım buraya

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    arkadaşlar sorunu buldum. egzoz direğini söktürdüm katalizorün içini boşaltmış benden önceki sahibi. güzel kaynak attıramamış. tekrar kaynak attırdım çatlak yeri kapatırdım. ses gitti. Egzozcuya 20 TL , tak çıkar cıvataları değiştir, boyat 50 TL de servise verdim. bilginiz olsun eğer karşılaşırsanız böyle bir sorunla

MaryJane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 Rr Movistar
    Eyvallah Kazasız Sürüşler
    daysofmvlog bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)