Evet gayet kolay sökmesi de.
Evet gayet kolay sökmesi de.
Ben de Motokriko adlı ürünü satın aldım. Burada, sizlerden görür görmez siparişimi verdim ve 24 saatte elime geçti. Çantama atıp sağa sola götürebileceğim şekilde portatif ve işlevsel bir ürün. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.
Konuyu hortlatmaya karar verdim. Bende şundan almayı planlıyorum. Kullanan var mıdır?
Motokriko her şeyiyle 670g. 4x5x27cm bir hacme sığıyor.
Bu dediğim alet bana daha güvenli gibi geldi. Birden sarsarak oturmadığı için direk yavaş yavaş müdahale edecek şekilde ve elimi kaptırmadan yapılacak birşey gibi geldi. Elemanlar motosiklet lastiğini bile sökmüşler sayesinde. Şimdi sipariş veriyorum. Şanslı isem Çarşamba yasak başlamadan bana teslim ederler de perşembe veya cuma zincir ile uğraşırım die düşünüyorum.
bikelift kullanıyorum.
uzun yola giderken topcase de taşıyorum.
problemsiz güzel ürün
tavsiye ederim
Bende sarı olanından sipariş verdim az önce. Cidden 1kg falan mı? Sırt çantasına koysam ekstra ağırlık yapmaz ise tadından yenmez. Çünkü Haziran - Temmuz gibi korona belası biterse bir memlekete basıp, 1-2 gece kalıp geri döneceğim. Yolda en az 2 defa zinciri yağlamak icap edeceği için benim için çok önemli bir alet.
Yarın yasak başlamadan elime geçerse hemen bir deneyeceğim. Hem ufaktan motorla uğraşırım haftasonu hemde aleti test etmiş olurum.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
[IMG][/IMG]
Bugün geldi ve böyle birşey. Yarın kısmetse deneyerek buradan yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Bikelift'i tercih ettim. Yorumlarımı anlatacağım
gecen sene söyle bir resim görmüştüm. basit malzemelerden yapılmış kullanışlı gibi duruyor.
Aynen kullanışlı gibi ama maşadan direk kaldırmak ile vidadan kaldırmak arasında fark var. Maşa kaldırır ama vida problem. Bir kırılırsa sıkıntı çıkartması hatta sakatlık çıkartması muhtemel...
O zaman çok daha ucuza çok daha güzeli diyebiliriz. Ben elimdeki aletten görünüşte memnunum. Yarın motosikleti kaldırıp işlerimi yapınca daha da mutlu olurum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)