Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletimin egzozunu WD-40 ile temizledim fakat çıkan duman beni şüphelendirdi

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar motosikletimin egzozu aşırı paslanmış açık yerde kalmış bayramdan sonra değiştireceğim. Ama bayrama kadar biraz temiz dursun diye WD-40 ile temizlemek istedim ve başardım. Lakin motoru çalıştırdığım da haliyle egzozda ısınıyor ve üzerinde ki WD-40 yanmaya başlıyor duman ve koku oluşuyor. Endiselenmeli miyim? Yoksa WD-40 buharlaşıp gider mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400
    yanan her şey senin deyiminle buharlaşır ve somut olarak neredeyse yok olur. (Örn: yanan ev, yanan kağıt vb.)

wd-40 da uçacaktır, geride iz kalırmı bilmem zaten kalsada bayramdan sonra değiştiricekmişsin boşver. motor bloğuna etkisi olacağını düşünmüyorum
    Uğur özturk bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    akıllarda tek bir soru wd 40 la birşey temizlenmez wd 40 temizleyici özellikli bir maddedir wd 40 ile birşey yağlayamazsın varsa gres yağıdır o 400 küsür derecelere ulaşan egzosta ne akla hizmet wd40 ?

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    wd40 ısınan yerde duman ve koku yapar. Kısa bir süre sonra geçer merak etme.
    Uğur özturk bunu beğendi.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akıllarda tek bir soru wd 40 la birşey temizlenmez wd 40 temizleyici özellikli bir maddedir wd 40 ile birşey yağlayamazsın varsa gres yağıdır o 400 küsür derecelere ulaşan egzosta ne akla hizmet wd40 ?
    wd 40 la birşey temizlenmez? wd 40 temizleyici öezillikli bir maddedir? varsa gres yağıdır o? dostum ben açıklamalardan pek birşey anlamadım... daha mantık çerçevesinde özetlerseniz ona göre wd 40'ı nerelerde kullanabiliriz öğrenelim...

Eyvallah hocam teşekkür ederim içime su serptiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    vd40 temizleyici yağlayıcı wd 40 yüzeyi kurutur , hareketli noktalara gres yağı sürmelisin wd40 değil

PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    Tabi egzoz gibi hareketli parçalara sürülmez , sıkarak püskürtülür. Ayrıca temizleyici özellikli maddedir , egzoz temizlemek için kullanılmaz
    Dekoder gibisiniz çözmek için şifre kırıcı lazım cevaplara bak yav.
    Angrypower bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Wd-40 anti abs etkili bir zıkkımdır. Abs sensörüne sıkınca bu elemanın korkulu rüyası olur. En sonunda motorunu bulup, ön/arka abs sensörlerine 2fıs wd40 atacacağım. 2sn bile sürmeyecek işlem. Etkisi ise anlatılmaz yaşanır
    istanbu_gezg bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler