Arka tekerlek kilitlendi galiba
Reklamlar
-
01 Haziran 2019, 19:57
Askerden yeni geldim en son askere giderken motorumu kullanmıştım, yağı benzini her şeyi vardı, geldiğimde akü bitmişti motor çalışmadı normaldir dedim. İterek servise götüreyim dedim ama arka tekerlek hiç oynamıyor, neyden kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz?
Reklamlar
-
01 Haziran 2019, 20:11
motor nedir vitesli mi scooter mi
-
01 Haziran 2019, 20:12
Kanuni Tiger 250 hocam, belirtmeyi unutmuşum
-
01 Haziran 2019, 20:13
Arka teker rulmanların dağılmış olabilir.
-
01 Haziran 2019, 20:14
Viteste kalmış olabilir mi?
Debriyaj çekili hareket denedin mi?
-
01 Haziran 2019, 20:23
Vites tekerlek hiç hareket etmediği için değişmiyor fakat debriyaj ile denedim hareket etmedi.
-
01 Haziran 2019, 20:28
boşa aldığınızda tekerin dönmesi gerekiyor donmuyorsa arka freni kontrol edin kampana fren sıkışmış, pabuçlar yüzeye kaynamış vs olabilir frene bas çek yapın. Boşa aldığınızda donmuyorsa sorun büyük ihtimalle frenle alakalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
onursahin adlı üyeden alıntı
Vites tekerlek hiç hareket etmediği için değişmiyor fakat debriyaj ile denedim hareket etmedi.
Frenin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. en kötü ihtimal debriyaj balatalari da yattığı için birbirine hafiften kaynamış olabilir ama düşük ihtimal
-
01 Haziran 2019, 20:32
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
boşa aldığınızda tekerin dönmesi gerekiyor donmuyorsa arka freni kontrol edin kampana fren sıkışmış, pabuçlar yüzeye kaynamış vs olabilir frene bas çek yapın. Boşa aldığınızda donmuyorsa sorun büyük ihtimalle frenle alakalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Frenin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. en kötü ihtimal debriyaj balatalari da yattığı için birbirine hafiften kaynamış olabilir ama düşük ihtimal
Frenleri tam kontrol etmedim sadece 1 2 kere pompalar gibi yaptım zaten ayağımı çekince tam olarak salmiyor kendini ona da detaylı bakayım, teşekkür ederim.
-
01 Haziran 2019, 22:28
Debriyaj kuruyup yapışmış olabilir debriyajı sık ileri geri zorla çalıştırınca düzelir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)