Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Egzoz Patırdaması

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2003 Kanuni Seyhan 125
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakin sakin fıtı fıtı sürün işte boşverin
    Bu şekilde kullanırsam motora zararı olmaz mı? Silindir takımı, kapak, krank falan yeni değişmişti, rodaj da yeni bitti. Eski hali olsa kafaya takmazdım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 Mondial Mg
    Alıntı Fatih1771 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleyküm. Motorumda gazı salınca hafiften egzozun patırdamasını istiyorum ama bi türlü yapamadım. Bazıları bundan şikayetçi olsa da benim çok hoşuma gidiyo(Apaçilik değil demek istediğim). Mondial driftler bi zaman sonra yapmaya başlıyo bu sesi benim motor 17xxx km oldu hala yok. Var mıdır bi yolu ? (125 cg)
    Kanka katalizörü iptal et. Sonra karbüratörün üst tarafından katalizöre giden ince boruyu sök ve tamam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Yalnız dikkat et o boru havayı çeker motor biraz düzensiz çalışır. İçine toz almamasına dikkat et. Ben bunu önlemek için hava filtresine ekledim o boruyu ), bol şans.

Katalizör iptal zaten aldığım günden beri )

Motosikleti
    125 Mondial Mg
    Kanka katalizörü iptal ettin tamam da o karbüratörden çıkan hava borusunu iptal etmicen

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Katalizörden çıkarıcaksın sadece ve istediğin hafif egzoz patırdaması olucak

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler