Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Egzantrik zinciri hk

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Şimdilik bir kundial
    Selamlar 6 k kilometredeki mondial marka motorumun egzantrik zinciri bollaşmış merak ettiğim bunun otomatik gergi kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim komple zincir değişimi için 300-400 liraya yakın bir para tutuyor gergi 50 tl ustalara güvenim kalmadı zaten bunu nasıl çözebilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

6.000 km de zincir bollaşması için çok erken değilmi 34.000 km orjinal egzantirik zincirini kullandım sattım, benden sonrada epey kullanılmıştır, benim bildiğim silindirin arkasında tansiyoner denen bir parça var, bu parça egzantirik gergisini ileri iterek zinciri gergin tutuyor.
    Bu arada 300-400 pahalı değilmi mondial için.

Motosikleti
    Şimdilik bir kundial
    Söylediklerinizin hepsine katılıyorum ama illede bollaşmış diyor ustalar diyorum ki şu gergiye bakalım bi yok ondan değildir felan diyorlar zinciri 100 tl işçilikte 150-200 işte yağ değişimi felan olucakmış derken uzuyor liste bencede çok pahalı ama işçilik para tutuyormuş sözde

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Egzantriğin işçiliğine nasıl 200 alabiliyor. Adamlar komple motor dağıtıp toplamaya 300 alıyorlar. 200 nedir ya uçmuş senin ustan

Motosikleti
    Şimdilik bir kundial
    İstanbulda usta önericek olan varmı acaba avrupa yakası bu konu için

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    Alıntı CloudyFa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbulda usta önericek olan varmı acaba avrupa yakası bu konu için
    oktay motor
    since 1987

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Eksantrik zinciri motor ömrü boyunca değişme gereği duymaz. Gergi sürekli otomatik olarak zinciri olması gereken ayarında tutar. Zincirin bollasmasi gibi bir durum olmamalı gergiyi söküp gergide anormallik varmı kontrol edebilirsiniz

Motosikleti
    Artık Yok...
    egzantirik zinciri motor komple rektifiye edilirse yada segman atlırsa değişir onun dışında motorda en son sorun çıkartıcak parçalardan biridir.. tabi motorda şimdi mondial ben japonlardan örnek vererek konuşdum çinli motorların sağı solu belli olmuyor japonda ömrün boyu karşılaşmıycağın arızayla çinlide karşılaşabiliyorsun.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)