Hyosung GT 250 R Süremedim 6 aydır sorun üstüne sorun
Reklamlar
-
Evet şu saate kadar motor üzerinde uğraştık şimdi iki silindir de aktif çalışıyor motor daha önce hiç görmediğim kadar serileşti (tabi kendi kapasitesi kadar) ama gece karanlık bir kenarda durdum egzoz dan hafif pat pat diye bir ses geliyor ve mavi bir ateş çıkıyor şuan. Yapılan işlemler enjektör değişti sonradan takılan benzin filtresi ve benzin hortumu iptal edildi ama motor gaz tepkileri ya motoru tanımadığımdan dolayı yada sorun olduğundan dolayı biraz fazla gibi geliyor hani gaz açınca hafif açmış gibi değil de 3/1 tur açmış gibi tepki veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Kalanı ile artık ameliyat dan sonra toparlanınca uğraşmaya devam, herkese yardımları ve yorumları için teşekkür ederim
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar buji yakma sorunu 2 günlük denemelerden sonra çözüldüğü garantilenmiş oldu bu arada ameliyatdan sonra yazamadım ama marş rölesi bozuldu onu da değişmek zorunda kaldım, fakat motor soğukken ilk çalıştırmada 2 bin devirlerde kısa süre çalıştıktan sonra 1500 lere geliyor ilk harekette 1. vites te kısa süreliğine (2.vites e geçene kadar) fi ışığı ve ekranda ekranda fi uyarı ikazı çıkıyor sonra 2. viteste ortadan kalkıyor soğukken sağlıklı gibi ama 10 15 dk sürüşten sonra motor kendi kendine gaz vermeye başlıyor boştayken 2 bin ile 4 bin devir arası sürekli aklıma hava çekmesi ile alakalı sorun olabileceği geldi ama sanırım onunla alakalı olsa soğukken de ayni sorun olması lazım hava filtre selonoidinin fişini çektim yine değişen bişey yok ondan olsa yüksek devirde takılı kalacak gibime geliyor oynuyor gaz vermeseniz dahi 1. viteste 20 22 km hızlara kadar kendi gidiyor vites artırdıkca bu hız artıyor tabi başına bu veya bune benzer sorun gelen bakılması gereken herhangi bir parça önerisi olan var mı ? ben aklıma gelen her yere baktım sadece hava filtresi üzerinde bir soket daha var sanırım hava ısı sensörü olabilir oraya bakmadım acaba ondan dolayı sapıtıyor tam ölçüm yapamıyor olabilir mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)