hocam cok iyi kurulayacaksın o şart ayrıca yıkamacı fela varsa 3 ytlye sıcak tazzikli su ile yıkıyolar
en azaından iskenderunda bööe
hocam cok iyi kurulayacaksın o şart ayrıca yıkamacı fela varsa 3 ytlye sıcak tazzikli su ile yıkıyolar
en azaından iskenderunda bööe
rüzgarın kızı ' nın motosiklet yıkamak ile ilgili bir yazısı vardı, belki işine yarar
önce jant ve zincirdeki yağları güzelce temizleyin sonrada sabunlu sungerle kopurte kopürte yıkayın basınclı suyuda 1,5 mt den yakın olmamak kaydıyla kullanın (ben 1 senedır oyle yapıyorum hep kendım yıkadım ) guzelce kuruladıktan sonra bıraz calıstırın ( egzos ıı ce ısınsın kı ıcınde su kalıp pas neyın yapmasın ) biraz serinledikten sonrada verin cilayı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
sadece istanbulun denizi mi parlatıyor. mersindeki denize de atsam parlar mı acep? peki motora bumerang taktırsak denize atınca kendisi geri gelir mi
ve asıl sorum şu olacak, istanbuldaki deniz motoru nasıl yıkayacağını biliyor mu? hani elektrikli aksama zarar verebilir diyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
seleye ne kullanmak lazim dedim ama anlasilan herkes klasik vurup sabunu tutuyor basinci suyu
fuardan bulursam alacam ilacini
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
yahu ben ıstanbuldakı arkadaslara hıtabemn söledım....sende atabılırsın caniiiiiiiim....mersının pis pis nem kokan denızıne at...hem nemlı nemlı ıyı olur....denız aldıgını gerı verır,verdıgını de gerı alır derler....örnek ıstersen aldıgı canı gerı verıoo...dıger örnekte karadenızlıler denızı doldurup yol yaptılar ama fırtıne oldugunda denız yolu dolduruyor....kapişşşş.....
valaha bı geldım mersıne kusacaktım havadakı nem kokusundan dolayı...
bızım komsu oglu denız bılıo nasıl yıkayacagını merak etme sennn
motoru olmayan ama içine dert olupda "keşke motorum olsada yıkasam elcağızımla" diyenler için özel bir hizmet var artık...
beni arıyorsunuz size motorumu getiriyorum...yıkıyorsunuz...pırıl pırıl olmalı ama...üzerine para bile almıyorum...bir nevi psikoterapi...yani amme hizmeti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abiler valla yaranamıyoz size...bu hizmet için psikiyatrilere o kadar para bayılan var...
ben ciddiyim valla...he fantaaaaazi isteyen olursa yanında motoru yıkarken kırbaçlayabilirimde... (ula bu uçuk oldu işte..)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
[QUOTE=GorkeM;611527]Basınçlı su kesinlikle önermiyorum!!! Boyaya zarar verdiği gibi motor üzerindeki yapıştırmaları sökecektir... Ayrıca hassas aksamlara da zarar verir...
Basınçlı su = bıçak
mete_han
Hiç sanmıyorum.şimdiye kadar basınçlı su ile yıkanan çok araç gördüm,herhalde boyaları çıksa bir daha yıkatmazlardı.Ayrıca fırça daha kötü, boyayı çiziyor.Dar yerler temizlenemiyor.Ben daha önce basınçlı su ile yıkattım motosikletimi, aldığım zaman, yine iyi bir temizlik için basınçlı su tercihimdir.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ben sana kırbaç göndereyım abıcım...bızım kamyonun eskı lastıgı var...ondan söküp söküp gönderırıım.....
ınsallah kırbac işi tersıne dönmez....valllaha abıcım senı topaç gibi çevirirler ha dıkkatlı oll
bende tam tersıne abıcım..motoru(gara cavamı) ılk aldıgımda sabahlara kadar uyuyamazdım...günes dogar dogmaz kalkardım...mutfakta sabunlu su hazırlardım,bıde bıtene de sunger bulurdum...her sabah yıkardım kurulardım....en ınce yerlerıne kadra temızlerdım.....tabı bunlar 2 ay surdu ondan sonra sadece seleyı sılıp devam ettım...
Kova ve süngerle yıkıyorum. Sonrada Sonaxın motosiklet cilası. Bu arada bez olarak mikrofiber bez kullanıyorum
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
Motosiklet yıkamak bir san'attır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)