selamün aleyküm, arkadaşlar eski bir bws 100 buldum. 2002 model 1500 tl istiyorlar. fiyatı gayet uygun. bakım yaptırsam çok fazla masrafı olur mu? yoksa sıfır bir mondial felan mı alayım?
selamün aleyküm, arkadaşlar eski bir bws 100 buldum. 2002 model 1500 tl istiyorlar. fiyatı gayet uygun. bakım yaptırsam çok fazla masrafı olur mu? yoksa sıfır bir mondial felan mı alayım?
Çok güzel motor. 2 zamanlı. Çok yaktığını duymuştum.
Eli ayağı düzgünse, kusuru sadece kozmetikse alınır.
Zamanında dayının biri yanıma gelip muhabbet ediyordu. Bws vardı altında, şu dağa çıktım bu köye çıktım diyordu. Bağa bahçeye gidiyorum diyordu. Köylü bir abimizdi. Çok memnundu kendisi motorundan.
Sıfır çin malı nerden baksan 4-5 verilmektense, 1.5 iyi fiyat bence.
ben kaşda kırlardım cıdden aletı ne daglara ne taslara soktum ıkı sene banamısın demedı.ama cok yakar.antalyada dokuyucuda greneej ve yedek parcaları zebıl var ve cok ucuz.motor falan ıstemıyorsa makyajına bakma al derım.bunlara benzın koyarken bır de yag konuluyor sanırım oyle hatırlıyorum o ıs bıraz zahmetlı motrorda yag tasıyorsun
bws ölümsüz aşkların ispatıdır.
kara düzen
Bws candır..mekanigi ve motoru sağlamdır.
150cc çinli scooter leri bile donunda sallar..
Abs yok cöp
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Cin mali motor ne yaparsan yap bozulacak bws de iki zamanli hangi cagdayiz sym yada kymco alti olmaz
yamaha yamaha dır japonda şaşma
çinli ye koreli ye hindistana bulaşma
teşekkür ederim arkadaşlar. motorsiklet kullanmadığım için masraflarından haberdar değilim. bws nin methini de çok yaktığını da duydum. eli yüzü düzgün bir tane alayım desem 7-8 bin istiyorlar. 1500 e aldığım motorun sorunları olsa masraflarla 5 bini bulursa diye korkuyorum. 5 bin verince daha modelli ve temizleri de var. bin lira felan masraf çıkarsa razıyım da dediğim gibi motorsiklet kullanmadığım için fazla masraf çıkartır mı diyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)