Motorum çalışmıyor acil yardım!!
Reklamlar
-
Selamunaleyküm..
Merhaba geçen gün motosikletim ile 15km gibi bir yola çıktım tekrar geri döndüğümde rölantide durmadığını farkettim stop etti çalıştırdım gidiyimde motorcuya diye gittim stop etti bir daha çalışmadı ateşlemede bir sıkıntı yok ayrıca benzin kokusuda geliyor marşa basarken neyse yetkili servise götüreyim dedim götürdüm bıraktım 3-4 gün oldu bugün aradılar bu motor inecek Dediler tabi ben şok 😭 bana bu motorda kompresyon yok dediler inecek bu motor dediler şimdi ne yapsam bilemedim saat gibi çalışan motorum şimdi nasıl motor inecek dediler nasıl olur bu??
Reklamlar
-
Aleyküm selam, motorunuz enjeksiyonlu mu, karbüratörlü mü? Karbüratörlüyse bağlantılarda kaçak olabilir veya şamandıra takılmış olabilir yani
motorunuz boğulmuş olabilir. Babamın başına gelmişti, karbüratör şamandırası takılmıştı motoru indirdiler litrelerce benzin çıkmıştı motorun içinden. Enjeksiyonluysa da enjeksiyonlar tıkanmıştır.
-
Genelini kastetmiyorum polemik değil amacım ancak bazı ustalar hemen motor inecek diyor. Geçen gün benimde marş kablosunda temassızlık vardı motor gaz verince stop ediyordu. Aradım ustayı, hemen motor inecek dedi. Olay sadece temassızlıkmış. Sorunun ne olduğunu net olarak usta sana belirtti mi ?
-
Moderatör
Karburatore giden benzin hortumunun çatlaması patlaması gibi bir durum söz konusu gibi geldi bana.
-
Motor karbüratörlü arkadaşlar ama yani karbüratör yeni temizlendi bana dediği şey motorda kompresyon yok dedim nasıl olur?
-
motorun modeli markası ne tam olarak yazarsan daha yardımcı olunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)