Düşen Plakalar için ne yapmak gerekir..
Reklamlar
-
02 Ağustos 2006, 16:57
Reklamlar
-
03 Ağustos 2006, 02:21
plakanın arkasına bilgileri yazmak mantıklı aslında..
-
03 Ağustos 2006, 11:52
Plakalar için garantili yöntem
Merhaba,
plakaların düşmemesi için en garantili yöntem kopilya (emniyet maşası) kullanmaktır. Cıvatanın üzerine delik açıyorsun, somunu taktıktan sonra kopilyayı buradan geçirip uçlarını geriye doğru büküyorsun. Somun kopilya çıkartılmadan çıkmaz ve bir daha asla düşmez.
Kolay gelsin.
:cat: [COLOR="DarkRed"]En büyük küçük![/COLOR]
[B]Dylan 150 hakkında bilgiler[/B]:
[INDENT]dylan150.wordpress.com[/INDENT]
-
03 Ağustos 2006, 12:24
Süper Moderatör
Plkalaık plastiği kullanmadan plakayı direk vidalayın. Vidaya normal somunu taktıktan sonra bir somun daha sıkarak iki somunu birbirine kontra yapın. Sıkı yaparsanız belki siz bile açamazsınız
-
03 Ağustos 2006, 12:27
infrared adlı üyeden alıntı
Plakayı düşürenler bilirler. Gereksiz bir cok işlem, 50 YTL ve bir çok zaman durup duruken kuş olup uçuyor.
Plakayı aldım, yenisini takacağım. Düşmemesi için aklıma gelen tedbirleri sıralayayım. Başka tecrübesi olanlar da paylaşırsa sevinirim.
-Titreşimi azaltmak için lastik conta
-Tırtıklı Pul
-2 somun ve bu işlemleri yaptıktan sonra dişlere japon yapıştırıcı sürmek
-Plakanın arkasına Ad,Soyad ve cep telefonunuzu yazıp, "bulan göndersin" ricası yazmak. TR'nin bir ucundan bir ucuna ödemeli adrese teslim bir günde gelir ve en fazla 10 YTL ye malolur
Dilekçe ile vs uğraşmazsınız bir tek civata somuna ihtiyacınız olur.. tabi plakayı bulurlarsa..
eğer bu yazdıklarınızın hepsini yaparsanız asla düşmeyeceğine ben kefil olabilirim sanırım
şaka bi yana vidanın ucuna bi delik açın ve içinden bi metal geçirip bükün yeterli olur sanırım ( umarım anlatabilmişimdir )
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
03 Ağustos 2006, 12:32
Süper Moderatör (BBRR)
cbf i biladere aldığımızda yetkili servis abi bu plakayı çerçeveletelimmi dedi....yuh duvara asmıyacaz motora takacaz dedim ...cahillik işte çerçeve denilen şey kırom paslanmaz bi levhanın içine plaka yandaki siyah yerleri kesilerek yatırılıyor...kırom altlık plaka içine konmadan önce işaretlenip deliniyo ve 2 adet civata ile yerine takılıyo plakayı ise levhanın kıvrılan yerleri tutuyor...ne ses oluyo ne plaka delinmiş oluyo nede plakada kıvrılma bükülme oluyo ...ayrıca kontra somunla takıldığı için çokda sağlam oluyo düşmesi söz konusu değil
cometi aldım direk bende aynı yerde aynıişlemi yaptırdım ...hediyesi 5 ytl
işte resimleri
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Ağustos 2006, 15:17
Plakanın kendisi alüminyum olduğu için üstündeki cavatayı nekadar sıkarsanız o kadar ezilyor ve zaman içinde kırılma veya gevşeme oluyor. Mutlaka 1,5 yada 2lik sactan bir çerçeveyle tuturulması faydalı oluyor.
-
04 Ağustos 2006, 19:42
BBRR adlı üyeden alıntı
cbf i biladere aldığımızda yetkili servis abi bu plakayı çerçeveletelimmi dedi....yuh duvara asmıyacaz motora takacaz dedim ...cahillik işte çerçeve denilen şey kırom paslanmaz bi levhanın içine plaka yandaki siyah yerleri kesilerek yatırılıyor...kırom altlık plaka içine konmadan önce işaretlenip deliniyo ve 2 adet civata ile yerine takılıyo plakayı ise levhanın kıvrılan yerleri tutuyor...ne ses oluyo ne plaka delinmiş oluyo nede plakada kıvrılma bükülme oluyo ...ayrıca kontra somunla takıldığı için çokda sağlam oluyo düşmesi söz konusu değil
cometi aldım direk bende aynı yerde aynıişlemi yaptırdım ...hediyesi 5 ytl
işte resimleri
dostum yalnız görüntü kötü olmuş..
-
05 Ağustos 2006, 12:31
-
07 Ağustos 2006, 20:05
myheart adlı üyeden alıntı
bi fotoğraf koysan daha iyi anlardık
-
07 Ağustos 2006, 20:09
Süper Moderatör (BBRR)
infrared sende bi memnun ol kerdeşim ..biz resim koyduk resimi beğenmemişsin ..senin için stüdyoya girecek halimiz yok... zaten anlattık olayı yeteri kadar
sana en emin yolu sölim ...gidiyon bi kaynakçıya plakayı biraz eğdirip eksozun susturucuya kaynaklatıyon ..düşme ihtimali hiç yok
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler