Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

teknik bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Motovento
    REKLAM ALANI
    V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    teknik arkadaşlarım bilmiyorum belki başınıza gelmiştir.bende zat 150 var son 2 haftadır gaz yemiyo ve durduğum anda stop ediyo rölantisi düşük diye çok az rölanti ayarını yükselttim fakat aynı ve motor sesi giderken yüksek çıkmaya başladı.ve bi süre bekledikten sonra çok zor çalışıyo akü 1,5 ay önce değişti fakat normal bi şekilde marş yapıyo ama bi türlü sanki benzin yokmuş gibi çalışmıyo ve arasıra çalıştığı zaman eksozdan pat pat diye ses geliyo boğuluyo sanki motor ne yapabilirim.yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Buji sorunu gibi. Aşırı besleme olup kurumlanmada olabilir yada bujin erimiş de olabilir. Ayrıca motoru çok zorlamış ve motor kompressyonuna zarar verecek bir durumda olmuş olabilir. Motora binmeden ve sesini duymadan birşey demek zor.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    MAKİNE kardeş bujiye baktım buji normal temizledim rölantiyi biraz daha yükselttim fakat arasıra her zaman yapmıyo gaz yemiyo kalbiratörle alaklı olabilirmi acaba ?benzin filtresinide ve hava filtrelerinide temizledim birdebir alıyo artık çalışmada zorlanmıyo fakat bu stop etme olayına takmış durumdayım.EYVALLAH ALAKAN İÇİN MAKİNE KARDEŞ TEŞEKKÜRLER

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    hojam benzin hortumlarına bak silindire giden aynı sorun bende de wardı benzin hortumlarını değiştirdiler şimdi sorun yok
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

DUDULALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat 2006
    Aynı sorunu bende Honda Today'ımda 12.000 km de yaşamaya başlamıştım. tam 3 kere servise götürdüm ama hala düzelmeyince sattım.
    BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sizde Bursa dasınız galiba.Sorununuz devam ediyorsa özelden haberleşip,fiziki yardımda bulunabilirim.Sağlıcakla kalın.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

ALTAN MOTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650
    arkadaşım sorunun sebebi büyük ihtimalle emme manifoltundan kaynaklanıyor. bu bölümde oluşan yırtıklar bu tip sorunlara yol açmakta.

ikinci olarak karbiratörün düzgün çalışıp çalışmadığına bakmalısın kapakçık ve memelerde bozulma olabilir.

sorun bunlardan da kaynaklanmıyorsa ve müdahalelerinden sonuç alamadıysan subaplarına baktırmalısın.

motoru görüp sesini duymadan çok bişey söylemek zor ama buradan ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.

sorununu aşman dileğiyle

keyifli sürüşler.....

Motosikleti
    sorunumu galiba buldum bi benzinlikten aldığım süper yakıt su karışımlı çıktı.nerden anladım benzin otomatiğini söktüm dağıttım tamamiyle ve içinde olan benzinin sulu olduğunu gördüm adi insanlar benzin otomatiğimi bozdu bu gün yenisi ile değiştiricem.

otomatik bi fazla basıyo benzini boğuyor motoru bi hiç basmıyo motor duruyo yani ZAT kullanan arkadaşlar kontağı ilk çevirdiğinizde gelen gırt gırt sesi olmazsa benzin otomatiğiniz çalışmıyo anlamına gelir bilginiz olsun ve benimki GİBİ PROBLEM YARATABİLİR.TEŞEKKÜRLER YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIM İÇİN.SAYGILAR

ALTAN MOTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN 650
    geçmiş olsun keyifli sürüşler

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    arkadasım ya karburatorde bi sorun olabilir ya da aldıgın benzine cok dikkat et.. adamlar benzine su bile katıolarmıs...

neyse sorun cozulmus pardon yaa.. okumadan cvb yazmıstım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler