Gümrükten alınan 2000 model Zx-9r
-
30 Haziran 2018, 00:59
Merhabalar, bugün gümrükten e- ihale sistemiyle 7300 lira + 110 liralık damga vergisi mukabilinde 2000 model kawasaki ZX9R aldım. (ZX900E diye geçiyor)
İlk iş olarak motosikleti Nevşehirden İstanbula getirmem gerekiyor. (önerilerinize açığım)
Daha sonra Şirinevlerde baktırıp çalışır- yürür hale getirtmek istiyorum.
Motosikletin güncel resimleri aşağıda, kafamda birkaç farklı custom proje var bu motosikletle ilgili.
Bütçem elverdikçe yapmaya çalışacağım. Bu konuda da önerilerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
30 Haziran 2018, 01:46
Parça fiyati hic bilmem açıkcası ama temizinden bi 10-15 bin tl harcasaniz çok güzel bir görüntü çikar diye dusunuyorum.Takipteyim
-
30 Haziran 2018, 02:51
2000 model zx6r almıştım geçen sene 10 bine 6 bin harcadım doyuramadım sonra elden çıkardım. En az 10 bini ayırmışsınızdır umarım ayağa kaldırmak için. Aklınıza gelmeyecek sıkıntılar çıkıyor.
-
30 Haziran 2018, 08:40
bende bu ilanları takip ediyorum, hatta konu açsam mı diye düşünmedim değil
-
30 Haziran 2018, 08:59
otobüsle getirebilriisn. en ucuz ve hızlı b şekilde olur.
-
30 Haziran 2018, 09:15
-
30 Haziran 2018, 09:27
Pist çıkması gibi duruyor
-
30 Haziran 2018, 10:01
Slayer5810 adlı üyeden alıntı
Nasıl Gümrükten Alınır
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/
-
30 Haziran 2018, 16:19
Anfibi adlı üyeden alıntı
Parça fiyati hic bilmem açıkcası ama temizinden bi 10-15 bin tl harcasaniz çok güzel bir görüntü çikar diye dusunuyorum.Takipteyim
Eski model olduğu için bir miktar para harcamayı gözerek aldım, fakat tamamen kısmet işi.
Ros1n2 adlı üyeden alıntı
2000 model zx6r almıştım geçen sene 10 bine 6 bin harcadım doyuramadım sonra elden çıkardım. En az 10 bini ayırmışsınızdır umarım ayağa kaldırmak için. Aklınıza gelmeyecek sıkıntılar çıkıyor.
Acele etmeyi düşünmüyorum, uzun uğraşlı bir dönem olması kabulüm masraf olarak 5-6 bin civarı bekliyorum. Tek istediğim her yönüyle bana hitap etmesi.
potasyum adlı üyeden alıntı
bende bu ilanları takip ediyorum, hatta konu açsam mı diye düşünmedim değil
benim gibi gitmeden görmeden almak biraz riskli, tavsiye etmem. 250 cc fiyatları bu durumdayken eski model alıp toplamak daha mantıklı geldi..
Tundzhay adlı üyeden alıntı
otobüsle getirebilriisn. en ucuz ve hızlı b şekilde olur.
Metro kesinlikle almıyor. Nevşehir seyahatin durumu da değişken, aladabilir almayadabilir.. Nakliye firması arıyorum.
Slayer5810 adlı üyeden alıntı
Nasıl Gümrükten Alınır
Googledan aratırsanız. çok basit olduğunu görürsünüz, en doğru bilgi E ihale sitesinde mevcut.
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Pist çıkması gibi duruyor
Olabilir. En uygun şekilde yürümesini istiyorum.
Hafta içi gidip getirmeye çalışacağım. Daha sonrada bi yerde kontrol ettirip çalışır hale gelirse eve getirip ufak ufak kendim söküp birşeyler yapmayı düşünüyorum.
-
02 Temmuz 2018, 10:46
7.500TL biraz pahalı değil mi? Sanırım plaka vs için bir süre uğraşmanız gerekecek. Ayrıca içi süpriz dolu. Sahibinden.com a baktım 14-16k tl civarına alınabiliyor, en azından yürüdükleri kesin
-
02 Temmuz 2018, 13:58
herşey güzel gidiyordu şirinevlerde baktırıp yürür duruma getirmek istiyorum yazdığınızı görünce bütün umudum suya düştü Tavsiyem proje boyunca motosikletinizi hiçbir ustaya bırakmayın hep yanında olun her işlemi inceleyin..
-
02 Temmuz 2018, 14:10
bunun ötv si kdv si yok mu?
-
02 Temmuz 2018, 14:40
Bunlara nasıl ruhsat plaka çıkıyor ben de onu merak ettim.
-
02 Temmuz 2018, 22:32
tyrung adlı üyeden alıntı
7.500TL biraz pahalı değil mi? Sanırım plaka vs için bir süre uğraşmanız gerekecek. Ayrıca içi süpriz dolu. Sahibinden.com a baktım 14-16k tl civarına alınabiliyor, en azından yürüdükleri kesin
Kendi motosikletimi yapmak istediğim için bu yolu seçtim, ne çıkarsa bahtıma diyip kabul etmekten başka seçeneğim yok
rollcycle adlı üyeden alıntı
herşey güzel gidiyordu şirinevlerde baktırıp yürür duruma getirmek istiyorum yazdığınızı görünce bütün umudum suya düştü
Tavsiyem proje boyunca motosikletinizi hiçbir ustaya bırakmayın hep yanında olun her işlemi inceleyin..
Bir nevi ekspertiz gibi düşünüyorum. Motosiklet konusunda güvenebileceğim 2-3 kişi var. Başında durup ilgilenmek önceliğim. Akü, yağ vs değişmek gerekecek. Uzun bir dönem beni bekliyor..
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
bunun ötv si kdv si yok mu?
Ötv teklifin içinden mahsup ediliyor.
artemis99 adlı üyeden alıntı
Bunlara nasıl ruhsat plaka çıkıyor ben de onu merak ettim.
Sıfır almaktan tek farkı muayeneye girmesi sanırım.
-
06 Temmuz 2018, 10:55
ne yaptın gelişme var mı ?
-
07 Temmuz 2018, 17:34
-
07 Temmuz 2018, 21:13
Canavarın alacağı son hali merak ediyorum. Bizleri gelişmelerden, fotolardan mahrum bırakmayın.
-
07 Temmuz 2018, 22:55
-
08 Temmuz 2018, 10:06
Siyahi adlı üyeden alıntı
Canavarın alacağı son hali merak ediyorum. Bizleri gelişmelerden, fotolardan mahrum bırakmayın.
Motosikletle ilgili kimse olumlu bir yorum yapmadı, bu durum canımı çok sıktı. Öyle ki pişman ettiler aldığıma..
tokhanoğlu adlı üyeden alıntı
Yer uçağı olacak ileride ��
Önümüzdeki hafta içinde ustamız motor kapaklarını açıp kontrol edecek. O zamana kadar çok birşey yok. Grenajlar çok kötü. Onlara ne yapalım diye düşünüyoruz..
-
08 Temmuz 2018, 11:07
Yeni almayı düşünüyorsanız ebayi kontrol edin orada bulma ihtimaliniz yüksek. Çin replikası uygun fiyatlı olursa tercih edebilirsiniz bence sağlamlaştırmak için iç taraftan epoxy uygularsanız istediğiniz sağlamlıkta olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler