Çin grenaj getirtip takın. Parçaları'da ebay'den çıkma vs. alarak mümkün olduğunca ucuza getirebilirsiniz. (Vidalarına kadar mevcut)
Güzel motor Allah utandırmasın.
Kaynak ve biraz işçilik ile orası düzelir. Ancak materyal nedir oda önemli.
Yarın şirinevlere gidip İnan ustayla konuşacağım. 2-3bin maliyet çıkacağı kesin. 5bin olmasa bari
eBay'den nasıl alacak ki? Paypal malum.
Hayirlisi olsun
Karenajlarin cok buyuk sikintisi yok gibi. Icten elyafla desteklersen hallolur onlar.
Mekanik isi halledersen gerisi kolay
Simdiden kolay gelsin
https://tr.aliexpress.com/w/wholesal...00&needQuery=n
burdan da parça bakılabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
orası zaten birleşik değil diye biliyorum
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Çok teşekkür ederim, maliyeti düşürmek için hangi kısımları kendi başıma yapabileceğim konusunda da yardımcı olabilir misiniz?
(Silivri Ortaköyde her türlü kamyon/tır dorsesi imal eden, kamyonların motorlarını indirip tamir eden tanıdık bir firma var. Yakın zamanda baz istasyonlarının mukavemetini arttırmak için dış kısmını cam elyafıyla kaplayıp yurt dışına ihraç ediyorlardı, devam ediyorlarsa destek isteyebilirim)
Kafa grenajı ve doğal olarak far orjinal değil. Mevcut haliyle iş görür mü onu da bilmiyorum hiç.
Egzoz almakta lazım. Orjinalleri soba borusu gibi, görünüşlerini sevmiyorum. O da alınacaklar listesinde.
Motosikletin rengi vs ne olsun, aklımda birkaç fikir var renkle ilgili..
Kawasaki aldığıma bakmayın, tam bir R1 & R6 fanıyım.
Üretim yılındaki orijinal renkleri ne ise o renklere sadık kalırdım ben. Hatta mümkünse aynısı.
ben kesinlikle kamuflaj yapardım. ama acayip bir şey olacak kesin
2018 de 2000 li yılların zevksiz renkleriyle motorumu kullanmak istemiyorum.
Çinden komple grenaj alacaz gibi, beyaz renk getirtip burda kaplamayla renklendirmeyi düşünüyorum.
Hele bir mekanik ve elektronik hallolsun da görünüm kolay iş.
motorun içinden çokça parça alındığını farkettik, bazı müşirler bile yerlerinde yoktu. komple motor alma durumumuz var.
8700 civarına mal oldu bu haliyle
Seçenekleri düşünüyoruz Net masrafı belli olmadı halen.. Düşündüğümden yüksek olursa o zaman komple elden çıkarabilirim.
Hayırlısı olsun öncelikle bu iş zevk işi birazda maddiyata fazla takılıpta 3ün 5in derdine düşüp kendinizi üzmenizi tavsiye etmem olmazsa da elinizden çıkartırsınız grenajları ise tanıdık bir oto kaportacı uğraşırsa sıfırından farksız hale getirebilir istediğin renge boyatıp yeni model stickerlardan yaptırırsın maliyeti baya azaltır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)