Piaggio-Vespa-Peugeot Yağ Sızdırma Sorunu
-
04 Haziran 2018, 16:03
Reklamlar
-
04 Haziran 2018, 16:12
Bende Vespa ET4 150 var. Bildim bileli yağ sızdırıyor. Aynı şekilde conta vs değişti çözülemiyor. Bende sadece sızıntı şeklinde olduğu için problem duymuyorum, görüntü olarak arka taraf sürekli pis.
Ülkemizde tutulmayan markaların ustasını bulmak zor. Umarım yardımcı olabilecek biri çıkar.
-
04 Haziran 2018, 20:05
dostum sivi conta nasil kesmez? normal contasi + sivi conta ile cozulmesi lazim.
sivi conta kurumadan yagi doldurup gonderdiyse seni belki ondan mus olabilir.
sahsi tavsiyem kendin al bir conta, bir de kaliteli sivi conta, bosalt yagi, iyice icini temizle, kurula. sonra contanin iki tarafina da sivi contayi sur (ic kisma gelmesin dikkat et, distan tasmasi sorun degil iceri tasirma yeter. distan tasmasi hatta daha iyi sonunda da o tasan sivi contayi elinle yada bir plastikle conta gibi dagitirsin)
bir saat kadar beklesin yagi sonra koy. umarim sorunun duzelir bu sekilde.
kolay gelsin.
-
04 Haziran 2018, 20:21
Kirmizi sivi conta isin icindeyse o isten hayir gelmez
-
04 Haziran 2018, 20:31
Aramıza hoşgeldiniz, ustayı söyleseydiniz keşke eli çekiç tutan kimmiş bizde öğrenirdik.. Kayış madem ısınıyormuş sürtüyormuş, kayışa baktınız mı deformasyon var mıydı? Ayrıca sıvı conta nasıl sızdırır? O kapağa vida nasıl atılır? Bunlar merak unsuru.. Sıvı conta diye bali falan sürdürmesin küçük çırağına :D olur olur çünkü
-
04 Haziran 2018, 20:53
diablof adlı üyeden alıntı
dostum sivi conta nasil kesmez? normal contasi + sivi conta ile cozulmesi lazim.
sivi conta kurumadan yagi doldurup gonderdiyse seni belki ondan mus olabilir.
sahsi tavsiyem kendin al bir conta, bir de kaliteli sivi conta, bosalt yagi, iyice icini temizle, kurula. sonra contanin iki tarafina da sivi contayi sur (ic kisma gelmesin dikkat et, distan tasmasi sorun degil iceri tasirma yeter. distan tasmasi hatta daha iyi sonunda da o tasan sivi contayi elinle yada bir plastikle conta gibi dagitirsin)
bir saat kadar beklesin yagi sonra koy. umarim sorunun duzelir bu sekilde.
kolay gelsin.
Valla usta da yüzde doksan bu işlem sorunu çözer diye girişti bahsettiğim işleme ve hatta bir gece ekstra yattı motor iyice kurusun diye ama neden oldu bilmiyorum... Kendim denemedim ama bu gidişle deneyeceğim sanırım.
Kavuklu adlı üyeden alıntı
Kirmizi sivi conta isin icindeyse o isten hayir gelmez
Fotoğraftaki motor bana ait değil. Örnek olsun diye koydum...
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldiniz, ustayı söyleseydiniz keşke eli çekiç tutan kimmiş bizde öğrenirdik.. Kayış madem ısınıyormuş sürtüyormuş, kayışa baktınız mı deformasyon var mıydı? Ayrıca sıvı conta nasıl sızdırır? O kapağa vida nasıl atılır? Bunlar merak unsuru.. Sıvı conta diye bali falan sürdürmesin küçük çırağına :D olur olur çünkü
Teşekkür ederim, hoş buldum.
Kayıştan kaynaklanıyor olabileceğini yeni öğrendim. Dolayısıyla son yapıldığında başında durup bakmadım. Yarın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir ustaya götürmeyi düşünüyorum motoru, orada söküldükten sonra inceleyeceğim detaylı olarak. Sıvı conta konusuna hakim değilim ama onu da araştırıp, en iyisini bulmaya çalışacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler