Hyosung gt250 naked silindir problemi
Reklamlar
-
02 Haziran 2018, 04:24
Abilerim kardeslerim benim 2007 model hyosung naked bir motorum var ve motor suan arizali tamirciye goturdum tek silindir calisiyor makina dedi 1500 2000 tl arasi masrafi olur kocaeli de oturuyorum bildiniz motorcu felan varsa onlara gostermek isterim fiyat bana cok fazla geldi 1 gunde biter diyo bide bu motorun parcasini satan bir yer varmi cevap verirseniz cok sevinirim herkese hayirli ramazanlar.
Reklamlar
-
02 Haziran 2018, 05:06
Neden tek silindir çalışıyormuş onuda soyledimi? Benim bildiğim buji piposu yüzünden tek silindir çalışır. Bence o kadar para vermeden çalışmayan silindirin buji piposunu kontrol et.
-
02 Haziran 2018, 09:42
2007 model karbüratörlü.
Ne var motorda deyip şu şekilde sıralamak istiyorum;
1 benzin
2 hava
3 ateşleme
4 motor bloğunun çalışması.
Motosikletteki V 2 silindir tek kranka bağlı.
Tek silindir çalışıyor diyorsa ve motosiklet çalışıyorsa demek ki motor bloğu ile alakalı birşey yok. Çünkü aynı kranka bağlı.
Geriye kaldı ilk 3 madde. Onlardan hiç biri de 1500-2000tl tutmaz.
Ramazanda orucu seninle açmaya niyetlenmiş bu adam.
Götüreceğin yerin Hyosung'dan anlamasına gerek yok. Şerefi ile çalışan bir usta bul yeter.
Neden tek silindir çalışır.
1 Karbüratörün birinde sıkıntı vardır. Bir sebeple benzin gitmiyordur.
2 Ateşleme bobininin biri bozulmuştur.
3 Buji kesmiştir.
4 Buji piposunda bir sıkıntı vardır.
Karbüratörlü motosiklette arıza tesbiti basittir. Sorunun %99 bu 4 ünden biri.
Ben oyumu ateşleme bobininden yana kullanıyorum. Bence %90 bobindir. Sıfırı da 100 150tl birşeydir. İstersen 2. eli de zibille var
-
02 Haziran 2018, 11:46
Kocaeli'de hangi ustaya götürdünüz motoru? Hyosung genelde tamircilerin dükkanlarına sokmak istemediği bir marka. GT 250 r ım varken ben de zorlanmıştım bakımlarını yaptırırken. Gölcük yolunda Nihat usta yada bulvarda Özkan ustayı tavsiye edebilirim.
-
06 Haziran 2018, 03:11
On silindirden sesler geliyor icinde bir oarca saga sola vuruyor gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler