Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YENI MOTOSIKLETIM VE SORUNLARIM!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    04 ZX-636
    Arkadaşlar bu benim ilk motorum ve pazartesi (11/04/05) aldım. 97 model 31000km'de. Motoru oldukça temiz çıktı (Kimseye göstermeden aldım ve kendimle gurur duyuyorum, tavsiye etmem . Tabii aldığımda bu halde değildi.

Bitmiş bir YED performans egzosu vardı, onu sessiz bir Fireblade egzosuyla değiştirdim. Elektrik tesisatında kaçak vardı, sigortalar atıp duruyodu, onu hallettirdim. Arkaya da bir file aldım koltuktaki ufak açıklığı örtsün diye. Sonra bi de temizlik yaptım ve ortaya bu çıktı:

Ancak bazı sorunlarım var. Ön far camı epey zaman önce kırılmış ve farın içi pislik dolmuş . Şu anda sadece beni farkettirebilecek kadar iş görüyor. Bir de sağ grenajlarda ufak kırıklar ve boyanması gereken yerler var:

Benim düşüncem bu farı kapattırıp iki yana ufak mercekli far takmak (R6 gibi). Ancak bunu nerede ve ne kadar maliyete yaptıracağım konusunda bir bilgim yok . Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ya da sizin daha uygun bir öneriniz varsa onu bildirin. Tabi nerede ve kaça mal olacağını da bildirirseniz iyi olur.

Hadi bakalım konuşturun yaratıcılığınızı
    2004 ZX-636 Yeşil Nincaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kingston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    110 ft simdilik [mz den sonra ii gelmedi]
    öncelikle thundercat in hayırlı olsun
    evet motorun güzel gözüküyor ama motor sağ tarafına iyi bir şekilde yatmış debriyaj kapağında hasar var gibi içine çökmüş (resimde öyle gözüküyor) onu bir kontrol ettir.
    Yerinde olsam hasarlı bütün parçaları serviste yenileri ile değiştirir şöyle bir modifiye yapardım:

http://www.litewave.co.uk
    bu sitede daha değişik fikirler bulabilirsin
    dikkatli sür altındaki zamanın canavarlarından
    Kingston in Aksaray
    (niye diye sormayın :((()

Cankat
    -Egzost super olmus.
    -Motosiklet Tahminlerimden daha temiz gorunuyor.
    -Asiri dikkatli kullan.Thundercat Safkan bir Supersport motosiklettir.Pist icin uretilmistir.
    -Istanbula yakin oldugunu dusunecek olursak farla ilgili bi kac servisten fikir almani tavsiye ederim
    -Arkadaki fileyi cikar rezil durmus.
    -Kingston ile iliskilerini yerinde olsam iyi tutardim jawa ile birlestiklerinde voltrani olusturup beyin firtinalari estirebiliyorlar
    - calisiyorum rezil bir laptopin almanca klavyesine alisamadim fazla yazamicäm

voltran voltran voltran!ehuhehehee.. oluşturduk voltranı.

kingston bence o ezik yer debriyaj tası değil, yağ filtresi kapağı.debriyaj tası hemen arkasındaki o kocaman yuvarlak.
    bence bu motor sağa yatıp az bişey sürüklenip ön grenajdan bi yere vurmuş.dikkatli bakarsanız sadece far siperliği değil hava giriş kanalının sol köşesinde de çatlak var.ayrıca bir çok yerdeki çiziği de unutmayalım!zaten o kırık far siperliği pek orjinale benzemiyor.bu kadar moral bozduktan sonra motor hakkındaki fikrimi söyleyeyim; motor süper!rengi olsun geri kalan kısmının temizliği olsun gerçekten iyi görünüyor.eğer uygun bir fiyata da aldıysan çok iyi bir iş yapmışsın.hayırlı olsun.görünen hasarların hepsi de çok basit ve ucuza mal olur.pek bi şey yok zaten.ama sana istanbul yolu görünüyor.komple grenajdaki kırıkları halletmek istiyorsan motorla gidecen.hayır gerek yok diyorsan sök kırık siperliği ve filtre kapağını koy torbaya, bin otobüse istanbul'a git.bi tanede motorbike dergisi al(bak işe yaradı dergi! ), derginin arka sayfasında aradığın ustaları bulursun.farın modelini oynama orjinalliğini bozma derim.

filtre kapağını sökecek olursan yağı boşaltmayı unutma.koltuk kılıfı da değişecek tabii.

yahu çok merak ettim kaça aldın bu motoru?özel mesajla bildirebilirsin.

Motosikleti
    04 ZX-636
    6150 sahibine vermiştim ama toplam masrafı 7500e yaklaşacak galiba
    2004 ZX-636 Yeşil Nincaa

95 model her tarafı kırık dökük, radyötüründeki kaynağın alenen göründüğü bir fireblade görmüştüm 6500 ytl istiyorlardı.ben hurda fiyatına 3 milyara falan verirler diye sormuştum!
    yalnız şunu söyliyeyim 7500 ytl ye çok temiz motorlar bulunabilir.

Motosikleti
    ates gene şişirdin bizi patlicaz yakında
    jawa nın dediği gibi 6500-8000 arasında çok temiz ve güzel motorlar bulunabiliyor
    şu motorlardan bi ben alamadım o ayrı mesele (sanki oyuncak olıyoz da )
    Kingston in Aksaray

kingston biz senlen esas maddi açıdan voltranı oluşturmamız lazım yoksam öyle aval aval bakacaz yeni motor alanlara.

banroda twister'ı kaptı zaten, 1 haftadır kara kara düşünüyom!

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    cankat, hayırlı olsun abi.. Motor çok güzel.. Eksiklerini hallette Kuşadasına gel tatile Bence Thundercat e farklı bi ön çamurluk al (R6 dan olabilir) orjinali çok büyük.. bide grenajın en alt kapağını sök streetfigher gibi olsun biraz Jantları sarıya boyat. son olarak arka sinyalleride gövdeye yapışık olanlarla değiştir.. plakayıda kuyrukaltı yap.. motor içinde K&N filtre tak sadece Vallaa yaratıcılığım bu kadar ..
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

Motosikleti
    walla peder beyi ikna edebildik sonunda bir motor aldırabilecez ama seneye (inşallah )
    Kingston in Aksaray

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    hayırlı olsun .kazasız belasız iy igunlrde kullan..

valla bakıyorum da arkadaşlar bitirmişler işi. teorik bilgi daha motor almadan süpper. alan ,motoru olan zaten biliyor. bakalım biz neler yapıcaz. 2. gun motoru yatırıp satmayalımda( tabii aldıktan sonra ,daha alamadık ne yazıkki,hayırlısı)
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler