YENI MOTOSIKLETIM VE SORUNLARIM!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
öncelikle thundercat in hayırlı olsun
evet motorun güzel gözüküyor ama motor sağ tarafına iyi bir şekilde yatmış debriyaj kapağında hasar var gibi içine çökmüş (resimde öyle gözüküyor) onu bir kontrol ettir.
Yerinde olsam hasarlı bütün parçaları serviste yenileri ile değiştirir şöyle bir modifiye yapardım:
http://www.litewave.co.uk
bu sitede daha değişik fikirler bulabilirsin
dikkatli sür altındaki zamanın canavarlarından
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
-
Cankat
-Egzost super olmus.
-Motosiklet Tahminlerimden daha temiz gorunuyor.
-Asiri dikkatli kullan.Thundercat Safkan bir Supersport motosiklettir.Pist icin uretilmistir.
-Istanbula yakin oldugunu dusunecek olursak farla ilgili bi kac servisten fikir almani tavsiye ederim
-Arkadaki fileyi cikar rezil durmus.
-Kingston ile iliskilerini yerinde olsam iyi tutardim jawa ile birlestiklerinde voltrani olusturup beyin firtinalari estirebiliyorlar
- calisiyorum rezil bir laptopin almanca klavyesine alisamadim fazla yazamicäm
-
voltran voltran voltran!ehuhehehee.. oluşturduk voltranı.
kingston bence o ezik yer debriyaj tası değil, yağ filtresi kapağı.debriyaj tası hemen arkasındaki o kocaman yuvarlak.
bence bu motor sağa yatıp az bişey sürüklenip ön grenajdan bi yere vurmuş.dikkatli bakarsanız sadece far siperliği değil hava giriş kanalının sol köşesinde de çatlak var.ayrıca bir çok yerdeki çiziği de unutmayalım!zaten o kırık far siperliği pek orjinale benzemiyor.bu kadar moral bozduktan sonra motor hakkındaki fikrimi söyleyeyim; motor süper!rengi olsun geri kalan kısmının temizliği olsun gerçekten iyi görünüyor.eğer uygun bir fiyata da aldıysan çok iyi bir iş yapmışsın.hayırlı olsun.görünen hasarların hepsi de çok basit ve ucuza mal olur.pek bi şey yok zaten.ama sana istanbul yolu görünüyor.komple grenajdaki kırıkları halletmek istiyorsan motorla gidecen.hayır gerek yok diyorsan sök kırık siperliği ve filtre kapağını koy torbaya, bin otobüse istanbul'a git.bi tanede motorbike dergisi al(bak işe yaradı dergi! ), derginin arka sayfasında aradığın ustaları bulursun.farın modelini oynama orjinalliğini bozma derim.
filtre kapağını sökecek olursan yağı boşaltmayı unutma.koltuk kılıfı da değişecek tabii.
yahu çok merak ettim kaça aldın bu motoru?özel mesajla bildirebilirsin.
-
6150 sahibine vermiştim ama toplam masrafı 7500e yaklaşacak galiba
-
95 model her tarafı kırık dökük, radyötüründeki kaynağın alenen göründüğü bir fireblade görmüştüm 6500 ytl istiyorlardı.ben hurda fiyatına 3 milyara falan verirler diye sormuştum!
yalnız şunu söyliyeyim 7500 ytl ye çok temiz motorlar bulunabilir.
-
ates gene şişirdin bizi patlicaz yakında
jawa nın dediği gibi 6500-8000 arasında çok temiz ve güzel motorlar bulunabiliyor
şu motorlardan bi ben alamadım o ayrı mesele (sanki oyuncak olıyoz da )
Kingston in Aksaray
-
-
-
-
walla peder beyi ikna edebildik sonunda bir motor aldırabilecez ama seneye (inşallah )
Kingston in Aksaray
-
hayırlı olsun .kazasız belasız iy igunlrde kullan..
valla bakıyorum da arkadaşlar bitirmişler işi. teorik bilgi daha motor almadan süpper. alan ,motoru olan zaten biliyor. bakalım biz neler yapıcaz. 2. gun motoru yatırıp satmayalımda( tabii aldıktan sonra ,daha alamadık ne yazıkki,hayırlısı)
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler