Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çok acil yardım......

REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    yaw motorum elden ve ayaktan çalışmıyor ....... sorun bujide üstünde dandik bişi wawr bujini söktüm ama buji içinde kaldı cıkmıyor bu buji anahtarı warmış bende o yok bujiyi cıkarmak için kaç anahtar kullanmam gerekli.???? lokma takımı falanda war amma bir türlü bujiyi sökemedim ne yapmalıyım
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Sanayi yakınsa bi oto tamircisinden rica edersen o söker yada alırsan sen sökersin
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Motosikleti
    la olum pazar günü sanayide adam ne arasın yaaa???? biraz mantıklı yaz ve düşün.......
    yaw hadi motor dışarda helak oldu her tarafını dağıttım sizden fikir bekliyorum.....
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    senin isin yas kardes.. buji anahtari bi karis kadar boyu var ve ici bos ayni su borusuna benziyor ama baslari anahtar tahmini 20~22 gibi olmasi lazim..normal lokmalarla sokemezsin hic bosuna ugrasma..kolay gelsin ..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

kivanctf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Honda Silverwing 600 ABS
    karga burunla veya pense ile basını cevır bujının bu sayede gevsıcek sonra elınle bıle dondurursun ...
    Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili

Motosikleti
    Alıntı kivanctf adlı üyeden alıntı
    karga burunla veya pense ile basını cevır bujının bu sayede gevsıcek sonra elınle bıle dondurursun ...
    tamam abi hemen deniyorum bi tarafta garaj bir tarafta bilgisayar 5dk uğraşıyom gelip bakıyorum millet ne önermiş diye....

bu arada yıldız anahtar takımım war onla bile sökülmez mi

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    eğer buji yi söktüysen motorun buji kafasını tekrar tak ve plastiği yukarı çek çok basit bi olay yafss
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lokma takımı varsa içinde bujiyi sökmek için aparat vardır yoksa karga burnu ile denemekten başka çaren yok gibi
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı
    la olum pazar günü sanayide adam ne arasın yaaa???? biraz mantıklı yaz ve düşün.......
    yaw hadi motor dışarda helak oldu her tarafını dağıttım sizden fikir bekliyorum.....
    izmiri bilmem ama istanbul bostancı sanayide oluyo yine de bi şansını dene

Motosikleti
    bujiyi söktüm azz sonra fotolar geliyor.........

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı
    bujiyi söktüm azz sonra fotolar geliyor.........
    Ne yani yoksa bujininde mi fotosunu koyacan Burak sen iyice coştun Yoksa modifiye olsun diye bujiyi de mi boyadın Neyin fotosu bu olm Bujiyi çıkartamaman da ayrı bi olay zaten

Motosikleti
    hakikaten çoştum yaaa..... vaz geçtim abi koymuyorum foto
    bujiyi cıkardım ama bugun pazar olduğu için bi şey yapamadım.... bir tane kullanılmış var az sonra onu takıcam....

bujiyi sökmen yaklaşık 6 saat sürdü.bence takmayı hiç deneme.Lastik falan patlarsa da hiç uğraşma hemen bir lastikçiye götür...

Motosikleti
    Alıntı harfendaz adlı üyeden alıntı
    bujiyi sökmen yaklaşık 6 saat sürdü.bence takmayı hiç deneme.Lastik falan patlarsa da hiç uğraşma hemen bir lastikçiye götür...
    ben o 6 saatte sadece motorla uğraşmadım başka bir motorla gezi yaptık 3 saat ayrıca 20 dk kada motoa ulaşıp bujiyi cıkardım dedim ya daha şimdi kullanılmış bir buji buldum az sonra onu takacam ayrıca yaptığım gezininde fotoları geliyor....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler