burgmanımın camını çizdiler çok derin cizikler çalmaya gelen şerefsizler kıllıfımı yırttılar we motoru çalamayınca zara werdiler camı çizdiler kılıfımı yırtılar we camı sordum 575 ytl dediler ne yapacağimı bilemiyorum çok moralim bozuk arkadaşlar ya
burgmanımın camını çizdiler çok derin cizikler çalmaya gelen şerefsizler kıllıfımı yırttılar we motoru çalamayınca zara werdiler camı çizdiler kılıfımı yırtılar we camı sordum 575 ytl dediler ne yapacağimı bilemiyorum çok moralim bozuk arkadaşlar ya
Walla tam bi fikir veremicem ben ama belki giderilebilir die düşünüyorum o kadar umutsuz diildir...diger arkadaslar bilgi verirler heralde...ama gercekten cok üzüldüm yaa cok cok gecmiş olsun...
zilayda öyle dio ewet alcam yenisini
geçmiş olsun tyryaky olan cama olsun ya motorun gitseydi ne yapacaksın sineye çekilecek kadar ucuz değil yurtdışından sipariş verebiliyorsan camı dışarıdan al.
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
ewet doğru yurtdişiyla hemmen bağlantıya geçeyim
hangi sehirdesin?..eski bir burgmancı olarak belki yardımcı olabilirim..
S&S
zuhtupasa bursadan tamer ben
sorunu hala çözemediysen, GIVI touring cam çok daha ekonomik ve kullanışlı ben kullanıyorum!
selam
geçmiş olsun tyryaky çok üzüldüm GIVI touring cam da düşünebilirsin
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Orijinalinin fiatının o kadar pahalı olacağını sanmam, araştırmalarını sürdür.
Profesyonel camcılar özel yapılmış fırınlarında kalınlıkları 3, 4, 5mm olan mika camları kalıp yardımıyla istenilen şekile getiriyorlar. Sonrasında kesip, traşlayıp güzel görünüm kazandırabiliyorlar.
V-Stroma touring cam yaptırdım Düzce'de. 40 cama, 10 kalıp sacına para verdim. İş görüyor.
Bursa gibi sanayisi gelişmiş yerde olmanın avantajını değerlendirmelisin.
Sonucu bu başlıktan görmek isteriz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)