merhaba, motor sehpadayken vitese takıp arka tekeri çevirdiğimde 2-3 cm boşluk olduğunu farkettim. Sanırım bu nedenden dolayı özellikle virajlarda gaza yüklenemiyorum vuruntu yapıyor. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.
merhaba, motor sehpadayken vitese takıp arka tekeri çevirdiğimde 2-3 cm boşluk olduğunu farkettim. Sanırım bu nedenden dolayı özellikle virajlarda gaza yüklenemiyorum vuruntu yapıyor. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.
hayır zincir - dişli zaten yeni sorun yok, denedim tüm viteslerde aynı boşluk var. kaplin boşluğu nedir?
Arka dişli ile jantın arasında darbe emen ufak lastik takozlar var ona kaplin deniyor. Eğer o takozlar aşınmış ve boşluk oluşmuşsa söylediğin sorun olabilir.
Kontrol etmek için arka tekeri havaya kaldırıp motoru vitese al. Elinle tekeri ileri geri salla. Dişliler sabitken teker oynuyorsa sorun kaplindedir.
bende de aynı sorun var. gaz verdigimde sanki bosluk var gibi öne atiliyor, gazi biraktigimda geriye atiyor bi turlu anlamadim neden oldugunu üstelik motor daha 3bin de 0km olarak aldim servis zincirdendir dedi zinciri gerdik yine ayni
TAS SESİ simdi vitesi boşa al gaz ver gaz verdiginde katır kutur ses sonra debriyaj a bastıgında ise kesildimi ahanada TAS sesi bazi ustalar var tas tamiri yapan sokturuceksin yada kendin sokersin bilemem kargolucaksın yapacaklar denizlide usta varmı bilemem
kaplin denilen şahsiyet bu
burda arka jant göbeginin içinde bulunuyor yani şu sekil
buda bir ihtimal ama sanman yani bmw de kaplin arka jantı cıkar kozmetik den belli eder ler kendilerini . birşey olursa sor bana BUL BENİ MOTOSTONE .
MOTOSTONE SİNİRLİ TAMİRCİ
( ----SCOOTER DÜŞMANI----- )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)