bu gün scooterimin yağını değiştirdim. adam içeri gitti elinde bidonla geldi. üstünde bişey yazmıyor. ve koyduğu yağ çok koyuydu? acaba çıkma yağ mı kullandı.?
bu gün scooterimin yağını değiştirdim. adam içeri gitti elinde bidonla geldi. üstünde bişey yazmıyor. ve koyduğu yağ çok koyuydu? acaba çıkma yağ mı kullandı.?
çıkma yağ orjinal renginde olmaz 5 10 km de değişmediyde büyük ihtimal açık yağ filan koydu sanırım sormadın mı ne bu diye
evet eski yağ kullanmış.
normalde yeni ambalajı gözünün önünde açması lazımdı.
Siyah renkli ise koyduğu yağ yanmıştır kullanılmış yani, kim olduğunu söyleyin de başkaları da gitmesin
nasıl cesaret edebiliyorlar bilmiyorum ki. hadi ben dövememde :D kekonun birine denk gelecekler bir gün dağılacak dükkanları.
Gerekli şeyleri alıp kendiniz değiştirseydiniz.
Bu devirde dürüst esnaf kalmadı artık. motosikleti emanet edecek yetkili servis dışında motosiklet ustası yok
Doğrusu servislerin kullandığı leş gibi huniler bile motorumun bakımlarını kendim yapma sebebim.
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, fren balatası, ampul, fren hidroliği değişimlerini kendim yaparım . Sadece bunlar dışında birşey olursa servise giderim. Sende öğren kendin yap.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)