Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Er6-n/f kullanıcılarına veya herkeze teknik sorum olucaktı..

REKLAM ALANI
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kafama takılan 1-2 soru var.lafı uzatmadan

1)depoyu fullediğimde 38-40 ytl ye doluyor.15 lt +3 lt yedek,neyse. kaç km gidiyorsunuz?agresif kullandığınızda veya normal kullandığınızda?benim 220 ile 250 km arasında değişiyor.normal mi sizce?geçen gün satılık ilanında okudum satıcı ark. 300km den aşşağ gitmem yazmıştı.

2)ilk 800 km bakımına kaç ytl verdiniz? bende sadece yağ filtresi ve yağ değişti.90ytl ödedim.acaba kazık mı yedim merak ediyorum.

3)son hızınız? ben 207km/h yaptım ..deneyen varmı?
    teşekkürler
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    dostum yakıtın 600 cc lik bir motora göre uygun ama motorn rodajı yaklaşık 2000-3000 km de biter.. o yüzden şu an fazla yakabilir..
    CBR 600F Honda,

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    2) Bence kazık yemedin. Motorun sentetik yağ kullanır ve litre fiyatları piyasada markala göre değişmekle beraber 18 - 22ytl arasında değişir. 2 litre alsa 40ytl ordan desek yağ filtrende 30 - 40 ytl civarı olabilir (marka ya) 30 desek eder 70ytl kalan 20 de işçilik.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    dostum yakıtın 600 cc lik bir motora göre uygun ama motorn rodajı yaklaşık 2000-3000 km de biter.. o yüzden şu an fazla yakabilir..
    rodajın 2000-3000de bıttıgını yenı duydum.emınmısın bole bıseyın olduguna.? yanlısın var sanırım

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı
    2) Bence kazık yemedin. Motorun sentetik yağ kullanır ve litre fiyatları piyasada markala göre değişmekle beraber 18 - 22ytl arasında değişir. 2 litre alsa 40ytl ordan desek yağ filtrende 30 - 40 ytl civarı olabilir (marka ya) 30 desek eder 70ytl kalan 20 de işçilik.
    eyvallah.cok saol.....

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı
    rodajın 2000-3000de bıttıgını yenı duydum.emınmısın bole bıseyın olduguna.? yanlısın var sanırım
    normal rodaj 1000 de biter ama motorun tamamen gücünü vermesi gereken süre budur.. tabi bu yakıtıda etkiler direkt olarak.. benm başıma geldi oradan biliyorum.. ve son olarak 2-3 bin kmdeki performasnla 6-7 binden sonraki prfrmsn arasında gözle görülebilir bir fark olacaktır..
    CBR 600F Honda,

Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    normal rodaj 1000 de biter ama motorun tamamen gücünü vermesi gereken süre budur.. tabi bu yakıtıda etkiler direkt olarak.. benm başıma geldi oradan biliyorum.. ve son olarak 2-3 bin kmdeki performasnla 6-7 binden sonraki prfrmsn arasında gözle görülebilir bir fark olacaktır..
    deneyıp gorelım .............

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler