Asya swift stop etme ve debriyaj
Reklamlar
-
Selamın aleyküm Arkadaslar motosikletimi orta sehpaya aldigimda vites 1 de ve debriyajı sıktıgim halde lastik dönüyor sanki bırakmışım gibi kavrama halinde birde stop ediyor mesela rampa aşşağı 5 6 bin devirde giderken debriyajı sıktığımda stop ediyor rolantide stop etmiyo mesela kavsaklara yaklastigimda debriyajı sıkıyorum falan isiklarda bekleyecekken duracakken stop ediyor nedendir bu ustalara güvenim kalmadi yardım lütfen
Reklamlar
-
Aleyküm selam. Debriyaj tam ayırmıyor sanırım. İlk yazdığın ondan olur. Işıkta viteste beklerken motor zorlanıyor mu ? Freni bıraksan gidecek gibi oluyor mu ? Debriyaj telini biraz sık bi dene.
-
Motosiklet evet gidecek gibj oluyor zaten orta sehpada vitesde debriyaj sıkılıyken arkq frene bastigimda stop ediyor ve debriyaji tamamen birakmadan kavramiyor son aşamada kavriyor tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Stop etmesi acaba subap ayarindan falanmı bilemedim tamirciye hava parasi vermek istemiyorum
-
Tam stop eder gibi olduğunda gaza basınca geri topluyor mu ? Bende vardı o durum. Hava ayarı yapınca düzeldi. Ama benimki iki zamanlı. Sende sorun başka olabilir. Sen önce debriyajı biraz ger onu ayarla. Sonrada hava ayarı yap. Nasıl yapılacağının konusu forumda vardır.
-
Cogu zaman toplamiyor gaz verince tesekkurler hava ayari acik yani tam olmadiysadabhavanin fazla oldugu kesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)