İç lastikli teker dublex yapılabilirmi
Reklamlar
-
Evet başlıkta belirttiğim gibi bu mümkünmüdür youtubede sadece yabancı kanallarda gördüğüm kadarıyla iç taraftan jantı güzelce bant gibi bişeylek apatıp hallediyorlar ama ustalara sorduğumda direk olumsuz cevap aldım konuya açıklık getirirmisiniz lütfeN
Reklamlar
-
Yapan usta gördüm geçen ay eskişehirde. İlginçti gerçekten.
Eskişehir Kawasaki Fatih Usta: +90 (532) 277 31 83
Yamaha Nmax i olan Batuhan verdi dersen telefon numarasini tanır. Önümde yaptı bi çift lastik. Yardimci olur.
-
İç lastikli teker derken? eğer jantın alüminyum jant sa yapılıyor, sadece Ø 8 sibop deliği Ø 10 büyütülüyor ve dublex lastik sibop u takılıyor.
Ama milli jant sa çok uğraş gerektiriyor, hava kaçırma ihtimali de yüksek, o yüzden kimse yapmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
-
İçine bant işi tamam da, lastik yanakları ile jant birbirine nasıl uyacak ? O jantlar ona uygun yapılmamış, ayrılıverir biçimsiz bir yerde. Olmaz yani.
-
Benim arka lastik 17 x 2.50 idi usta 17 x 2.75 dubleks taktı. Ayrıca sibobuda değiştirdi. Bir müddet sonra hava kaçırmaya başladı içine ilaç koydu ( her neyse) şimdi hiç bir sorun yok. Ön lastik içinde istedim 17 x 2.25 idi onun için yok en ufak 17 x 2.75 oda çatala sürter dedi. Not: Bilen varsa 17 x 2.25 dubleks haber versin onuda değiştireçeğim.
-
Triplex bile olur Doğrusu tubeless dir, kullanalım. Kullandırtalım
-
Arka lastiğim 2.75-17 klasik 72 tel cg jantı gibi jant yanakları ile ilgili bir bilgim yok lastikleride değiştiriceğim xaten istanbuldayım ben ayrıca arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Benim arka lastik 17 x 2.50 idi usta 17 x 2.75 dubleks taktı. Ayrıca sibobuda değiştirdi. Bir müddet sonra hava kaçırmaya başladı içine ilaç koydu ( her neyse) şimdi hiç bir sorun yok. Ön lastik içinde istedim 17 x 2.25 idi onun için yok en ufak 17 x 2.75 oda çatala sürter dedi. Not: Bilen varsa 17 x 2.25 dubleks haber versin onuda değiştireçeğim.
Arka lastiğim 2.75 ön 2.50 dıkıntı olmaz sanırım lastikleride kaliteli bişeyle değiltiricem maliyet ne olur acaba
-
-
Dublex yapilacaksa katlar onemli. Misal bazi dublexlerin giris katinda tuvalet yok onlardan uzak dur derim.
-
20 Aralık 2017, 02:14
Olucak olmasınada öyle bir konu açtım 1 kişi cevap vermedi herkesin bildiği gibi hitap etmek gerekli sanırım 😊
-
20 Aralık 2017, 03:27
Sj's adlı üyeden alıntı
Dublex yapilacaksa katlar onemli. Misal bazi dublexlerin giris katinda tuvalet yok onlardan uzak dur derim.
Komik çocuk buralarda harcanıyorsun. Komikliğinin kıymetini bil. Yazın turneye cık panayırlara falan git.
-
21 Aralık 2017, 02:33
Ya klavye şovalyeciliğimiz tutmasın arkadaş bişey sormuş işte biliyorsak söyleyelim, Türkçede sanayi ağzıyla dubleks diye söyleniyor, ben hiç duymadım 'tubılıs' diyen birini.Hadi tüpsüz diyelim dağılalım arkadaşlar
-
21 Aralık 2017, 09:14
tubles'de anlaşalım ortayı bulalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)