BAKIM İÇİN YARDIM (BİLGİ YARDIMI)
-
ARKADAŞLAR İKİ SENEDİR KULLANDIĞIM ORTA HALLİ BİR CHOPPER MOTORUM VAR VE 2006 MODEL BİR MOTOR 30.000KMDE
ÇOK MOTORDAN ANLAYAN BİRİ DEĞİLİM SADECE EV OKUL VE GEZİ İÇİN KULLANIYORUM VE İŞTE BENZİNİMİ ATIYORUM YAĞINI DEĞİŞTİRİYORUM O KADAR
15.000KMDİR DETAYLI BAKIM YAPMADIM VE ÇOĞU SERVİS YARDIM ETMİYOR DÜZGÜNCE SADECE YAĞ DEĞİŞTİRİP YOLLUYOR AMA MOTORUMUN PERFORMANSI KÖTÜLEŞTİ İYİCE
DETAYLI BAKIM İÇİN NELER YAPMALIYIM NELERİ DEĞİŞTİRMELİYİM NELERİ TEMİZLETMELİYİM NELERİ KONTROL ETTİRMELİYİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
MOTORUM SUPERLİGTH...
Reklamlar
-
Zincir dişli seti ve baskı balata debriyaj kısımları geldi aklıma ilk olarak performans düşüşü denince. Bunları kontrol ettirebilirsiniz.
-
hava filtresi değişimi.
Subap ayarları.
buji.
Karbüratör temizliği ve hava ayarı.
Dahada eski performansına ulaşmıyosa motor rektefe istiyor olabilir.
Motorda yağ yakma var mı ? duman( mavi duman ) veya gramajda azalma ? yağ değiştirirken yağı ölçüyor musunuz ?
-
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER GEÇEN SENE ŞANZIMAN PARÇALANMIŞTI YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİM SON İKİ AYDIR YİNE ŞANZIMANDAN SESLER GELMEYE BAŞLADI BİRAZ ŞANZIMANDAN ŞÜPHELİYİMM BAKALIM DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ YAPTIRICAM SONUÇ NE OLACAK
-
RUNOR adlı üyeden alıntı
CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER GEÇEN SENE ŞANZIMAN PARÇALANMIŞTI YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİM SON İKİ AYDIR YİNE ŞANZIMANDAN SESLER GELMEYE BAŞLADI BİRAZ ŞANZIMANDAN ŞÜPHELİYİMM BAKALIM DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ YAPTIRICAM SONUÇ NE OLACAK
şanzıman performansa etki etmez. Vites kutusu ya vites geçer ya geçmez. Ses yapıyosa da belirli viteslerde yapar. Muhtemelen farklı bir yerlerden ses geliyordur.
Motorunuzun marka modeli nedir ?
-
arkadaşlar zaten nokta atışlarını yapmışlar, ben sadece İstanbul da yaşıyorsan bahçelievler de küba servisi vale motora gitmeni tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)