radyatörüm komple terliyor
Reklamlar
-
resmen radyatörün neredeyse her yeri ıslanıyor ve aşşağıya damlatıyor, motora en son bu konuyla ilgili olabilicek yaptığım işlem;
2 tane fan rolesinin birbirine düz kontak yapılmış bir kablo vardı onu çıkarmıştım, onu şimdi taktım ama motoru çalıştırmadım daha tamamen kurusun diye yarın tekrar denicem, çözülse bile bu nasıl bir sorun böyle? google da arattım kaynak da yok
Reklamlar
-
Radyatörü sök iç petekler harici demir kısma ver ateşi bütün delikler meydana çıkacaktır. Eğer iç peteklerde sorun varsa hava testi şart
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Radyatörü sök iç petekler harici demir kısma ver ateşi bütün delikler meydana çıkacaktır. Eğer iç peteklerde sorun varsa hava testi şart
Ama neden simdi boyle bir sorun ortaya cikti? Durduk yere resmen
-
Motosiklet radyatörünü bilmiyorum ama kamyonda arada bi şişletiriz. Hemde şişlenirken test edilir. Havuzun içine sokup hava basarlar. Kaçak olan yerleri lehim yaparlar.
Taksilerdede bu böyle. Motosiklettede öyledir bence. Hem şişlenince hararetede iyi gelir.
-
Radyatörün delinmiş büyük ihtimal. Eğer pahalı değilse yenisini al yoksa sanayide radyatörcüye yaptır.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Motosiklet radyatörünü bilmiyorum ama kamyonda arada bi şişletiriz. Hemde şişlenirken test edilir. Havuzun içine sokup hava basarlar. Kaçak olan yerleri lehim yaparlar.
Taksilerdede bu böyle. Motosiklettede öyledir bence. Hem şişlenince hararetede iyi gelir.
birde karabiber falan döküyorlar suyun içine onu denerim belki
kurubuz adlı üyeden alıntı
Radyatörün delinmiş büyük ihtimal. Eğer pahalı değilse yenisini al yoksa sanayide radyatörcüye yaptır.
evet delinmiş olmaktan başka seçenek yok gibi su kaçağının ama neden deliniyor durduk yere, en son eve soktum eve sokarken radyatöre bişey dokunmuş olması mümkün değil, birde heryeri terliyor tek bir tarafı değilde
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
birde karabiber falan döküyorlar suyun içine onu denerim belki
evet delinmiş olmaktan başka seçenek yok gibi su kaçağının ama neden deliniyor durduk yere, en son eve soktum eve sokarken radyatöre bişey dokunmuş olması mümkün değil, birde heryeri terliyor tek bir tarafı değilde
karabiber değil pul biber o geçici çözüm için yolda kalırsan vs
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Eskiyince delinir. İlla bişeyin çarpması gerekmez.
-
Karabibar kırmızı biber ot çöp dökme. Sakın ha.
-
19 Aralık 2017, 22:05
Sakın içine birşey dökme. Devridaim pompasını veya kanalları tıkar. Çok iş çıkartır. Suyunu tamamlayıp doğru servise veya oto sanayiye.
-
20 Aralık 2017, 00:17
kurubuz adlı üyeden alıntı
Sakın içine birşey dökme. Devridaim pompasını veya kanalları tıkar. Çok iş çıkartır. Suyunu tamamlayıp doğru servise veya oto sanayiye.
radyatörü söküp götürmeyi düşünüyordum?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)