Yunus calismalarin internette varmi?
3-5 kisi gidersen doverek belese calistirabilecegin usta bulabilirsin. Ama tek kisi dayak yersin.
bence arkadaşım oldukça adil bir teklif yapmış
gereksiz muhalefet olmanın anlamı yok
adam kimseden para ya da başka birşey talep etmemiş
motorumu yapın bende size dövme yapayım demiş.kardeşim umarım istediğin kişiyi bulabilirsin.
Burada boş muhabbet yapanlar dışarıda en dandik bir dövmenin bile ne kadardan başladığını bilmiyorlar.
[IMG][/IMG]
Usta böyle birsey olmasin sonra
Bu aralar keyfim pek yok ufak bi goygoy olsun istedim kusura bakmazsın umarim.
Bana gore teklifinde ters bir durum yok elestirenlere pek aldiris etme bence illaki birileri cikabilir zaten maddi olarak kazanmaya baslarsan motorunuda yaptirabilirsin fakay önce iyi usta bulman lazim.Yaptigin islerle ilgili fotofalan koyarsan daha iyi olur bence
Estafurullah goy goy yapıp güleriz tabi o ayrı konu ^^ ben sadece gereksiz muhalefete ve sanki insanlara çok ters bi teklif sunmuşum gibi davrananlara anlam veremiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Saol dostum teşekkür ederim desteğin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Şimdi koyuyorum buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
Bunlar çalışmalarımın bir kısmı daha fazlası instagram hesabımda mevcut https://www.instagram.com/yunuscapkin/
[COLOR="Silver"]
Kardeşim yanlış anlama ama işçiliğin çok kötü. Sanayicide olsa bir insana bu tip şeyler yapma. Geri dönüşü olmuyor. Düzelttirme parası yenisini yaptırmaktan daha pahalı. Lazerle sildirim dersen yeni vücud alsan daha ucuza gelir.
Bana 0 km motor versen şu dövmeleri vücudumda taşımam.
El emeğine verdiğiniz aşağılayıcı yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar umarım hayatınızda yaptığınız bütün işleri hakkını vererek yapıyorsunuzdur.Ben anlaşacağım kişiyle anlaştım çok şükür size bu anlayışınızla hayatınızda başarılar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
Ayrıca senin bu dangalaklığınla sana 0 km motor değil agzına sesin çıkmasın diye güzel bi emzik verirler hayatın boyunca cok cok'lar durursun.
Çok alıngan davranıyorsun neden?
Benim 2 tane dövmem var, ilk olanı 16 yaşımda yaptırdım ve şuan çok pişmanım.
Silsen silinmez, yeni yaptırıp kapatsam dünya para.
Arkadaş kurbanıydım yani.
Bugun imkanım olsa hiç durmam koşa koşa daha fazla dövme yaparım ama bu çalışmaları asla.
Renk zevk meselesi bu işler.
Dövme demek işçilik demek= para.
Güzel bir işçilik demek=tecrübe
Tecrübe de= bol bol dövme yapmak.
Matrax burda kötü birşey dememiş bence ağır konuşmuşsun.
Üzülmelik bi durum yok kardeşim ben hayatım boyunca bi işi başarmaya çalışan insanlara kötü olduğunu düşünsem bile çabalaması için destek veririm.Aşağılayıcı yorumlar dışında düzgün eleştriyede açığım (örn:ben işçiliğini beğenmedim,kendini geliştirmen lazım gibi) ama burda elalem egosunu tartmaya kalkarsa köküne kadar alır cevabını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
''Sanayicide olsa bir insana bu tip şeyler yapma'' demek hem sanayicileri küçük görmektir hemde yaptığım işe hakarettir.Dediğin gibi bu işler zevk meselesi herkes herkesin yaptığı işi beğenmek zorunda değil bana gelip tek dövme yaptırıp gidende oldu tekrar tekrar gelende oldu herkesi bu dünyada memnun bırakmak mümkün değil bunu biliyorum fakat dediğim herkes söylediği şeye dikkat etsin eleştiri var eleştiri var.
Ben beğendim şahsen özellikle çapa çok hoş olmuş.
Başarılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)