Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Cbr 250 stop soruni

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Mart 2017
    Herkese iyi akşamlar 2017 model bir cbr 250 nisan ayında amasyadan aldım motor şuan istanbulda 4000 km bakımı yeni yapıldı motorum gayet iyi çalışırken istanbulda çalınma ihtimaline karşı ismi önemli değil bir takip cihazı taktırdım, şuan motorla 120_130 giderken ibre aniden 30 40 60 falana düşüyor, debriyajı çekince normal hızını göstermeye başlıyor. Şimdi de km aynı sorunu veriyor bu akşam 140 ile giderken motor arıza lambası yandı ve istop etti bu ilk defa oldu durdum kontak kapatıp açtım yeniden çalıştırdım 5 dakika sonra yine aynı arıza lambası yandı ve stop etti, bu takip cihazının montajında sıkıntı olduğunu düşünüyorum neden olabilir acaba sizce sokmelimiyim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Superlight200
    Uzaktan motor blokaj ozelligi yuzunden olabilir hatta bu ozellik yuzunden garantiden cikarildiginida duymustum malum direkt beyne etki ediyorlar yanilmiyorsam. Taktirdiginiz yerle gorusup adam gibi takin sunu demelisiniz.

  3. #3
    thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2012
    Şehir
    İstanbul-Ataşehir
    Motosikleti
    --
    Takılan cihazın uzaktan motoru durdurma özelliği varsa sorun ondan kaynaklı olabilir ama yok sadece aküden elektrik alıp motorun tesisatına bağlanmadan çalışıyorsa onunla alakalı bir durum olacağını sanmıyorum.
    ogzcngdk bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)