Öncelikle herkese merhaba 2 ay kadar önce 2000 model 100 bin km de honda cbr 600 F aldım motorun bir çok sıkıntısı var öncelikle bunları belirtmek isterim ki sorun net anlaşılsın motorumda hararet göstergesi çalışmıyor hararet düzeyini bilmiyorum fakat su eksiltme yok ve fan çalışıyor devreye giriyor fakat gerçekten çok ısınıyor ısındığını anlıyorum kullanırken.Bir başka etkende motorda 3. viteste gaz açtığımda hemen 2.ye çekiyor sanırım dişli aşınmış ve motor aşırı titriyor özellikle gidon kısmı elcikler 7-8 bin devirden sonra elleri uyuşturucak kadar titriyor bir kaç kişi tekerlerin balans ayarı bozuktur dedi mantıklı geldi fakat motorun iç aksamıyla ilgili bir sıkıntıdanda titrermi bukadar emin değilim.1.vitestede gaz açtıkça yükselen bir gıyy sesi var aşırı değil fakat duyuluyor 4ve 5 ci viteslerdede var fakat 1. kadar aşırı değil.Motorumun ön amortisör keçeleri patlak ön taraf çok sert oluyor çukurlarda her çıkıntıyı hissediyorum.Debriyaj en sonda kavrıyor ve ayarı en sonda olmasına rağmen bukadar oluyor ve kalkışta kalkmakla kalkmamak arasında kalıyor bazen stop edecek gibi oluyor ve devriyaj yumusak bırakılmıyor bi gıdı mbi gıdıp böle tak tak die ilerliyor salıp sıkarken.Motorun aşırı titremesinden dolayı şuana kadar 170 km hıza ulaşabildim sonrası korkutucu oluyor bir sıkıntı çıkıcakmış gibi hissediyorum.Motorun rolanti ayarı çok düşük şuan debriyajı sıkıp bazen gaz vermeden bayır aşşa inerken motor devir olmadığı için stop ediyor.Bu sıkıntıları nasıl çözebilirim neler gerekiyor hangi sorunlar öncelik istiyor yardımcı olursanız çok makbule geçer hiç bir yerde bulamadık araştırdım fakat kimse bu tarz konular hakkında bilgi paylaşmamış.