başka bi setede görmüştüm bende hemmen faliyete geçirdim we çok güzel oldu ellerime sağlık
başka bi setede görmüştüm bende hemmen faliyete geçirdim we çok güzel oldu ellerime sağlık
baba süper olmuş bende düşünüyorumda özel bir boyası var mı bunun hain sıcaklığa falan dayanıklı
baba süper olmuş bende düşünüyorumda özel bir boyası var mı bunun hain sıcaklığa falan dayanıklı
özel bi boyası yok metalik boya egsoz zaten metali sıcaktan boya akmıyo dokum olduğündan süper temiz duruyor boya akması olmuyor yani
Eminmisin o boya yanar duman yapar gibi geliyor bana(ben bi kere WD45 sıkmıştım koa bir gün motor yanıyor gibi dolaştım ortalıkta)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
yok bişe olmadı 3 saat dinlendirdim güneşte bu gecede kuruyacak bi probleem yaşayacağimı sanmıyorum
valla dururken güzelde motora bindiğin zaman pis bir koku ve dumanla karşılaşırsan sakın panik yapma
tyryaky açıkçası banada boya yanacakmış gibi geliyor koku moku olursa paylaş burdanada başkasının başınıda yakma
Hayır bir yerde duymuştum 300 C dereceye kadar dayanıklı boyalar olduğunu o zaman bu normal boya yanar gibi geliyor
iyi yapmısın ama ısıya dayanıklı olmayan sprey boya ile boyamısın ileride yıne aynı sorunu yasarsın ısıya dayanıklı sıyah soba boyası alacaktın ben sana veriridım..cunku nalburum
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
umutkaan adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Kullandigin boya umarim isiya dayaniklidir yoksa iki gune kalmaz yanar atar o boya. Ama gusel olmus.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hay burgman kadar kafana taş düşmesin e mi İyi günlerde, kazasız belasız kullan...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Görüntü olarak güzel olmuş,umarım boyada arkadaşlarında bahsettiği gibi sorun çıkmaz
guzel olmus ben begendım
Yeni yine yeniden
arkadaşlar kimse bu hatayı yapmasın bu tür ısısı yuksek yerler için elektrostatik boya var taş çatlasın 10 ytl ye boyarlar mahvetmyın güzelım parçalarınızı...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
BU BOYA YANACAK VE KESINLIKLE IGRENC KOKU YAPACAK. 300c YE KADAR DAYANIKLI BOYALAR VAR .PIYASADA "SOBA BORUSU" DIYEDE TABIR EDILIR. ALTIN VE GUMUS RENKLERI DISINDA SIYAH DA MEVCUT.
ewet boya uçtu kokuda yaptı eloktro lastık boyyayla boyattırdım şimdi koku yok yanma da yok ısıya dayanıklı sağlam oldu deneyerek öğrenmiş oldum egsozun spreyle boyanmayacağinı herkese teeşekkürler
Arkadan dumanı görenler iki zamanlı maxi scooter yapmışlar zannetti heralde.
Geçmiş olsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)