Garanti ne zaman geçersiz olur?nelere dikkat etmeli?
Reklamlar
-
Motosikletimin "parça garantisi" var ve bu ne anlama geliyor merak ediyorum. Mantığım içini açmakta sakınca yok diyor sonra emin olamıyorum. Hava filtre kutusuna sünger koyulmamış sanırım, yarın alacağım ama bunu kendim mi taksam servise mi taktırsam. ehliyetim yok garajda kullanıyorum.(500km vakti geldi gelicek. servise götürmem lazım yok mu ehliyetli güvenilir biri?yardım..)
garajda taksam hava filtresini gider mi garanti?
İstanbul Anadolu yakasındayım servise götürmek için yardım lazım.. 16 gün sonra ehliyeti alırım ama bu motor krizi feci bişi ya.. garajda 500 km bakımının vakti geldi bilmem anlatabildimmi..
K belgesi ile trafiğe çıksam ne olur?
Fazla sordum yine sanırım..
Reklamlar
-
yanlış anlama ama ben çıkaramadım bu nasıl bir garaj ki sen içinde 500km yaptın
hava filitresi içinde bi şey söyliyemiyeceğim bazı firmalar vargaranti kapsamında parça değiştirmesinler diye kaç takla atıyorlar. böyle bi yere denk gelirsen hava filitresini bile bahane edebilirler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
bol direkli ve uzun bir garaj, antrenman için ideal. 500km bitecek nerdeyse, 450 civarı şimdi. Aynı yerde gezmekten sıkılmıyorum garip bi vaka..
geçen hafta sürme eğitimi vardı sürücü kursumun. ilk defa vitesli ve bacakların muhafaza edilmediği bir motor türüne bindim, yine de sahibinden daha dengeliydim... 2 zamanlı bir motordu. 2 teker olsun ne olursa.. seviyorum bu aletleri
garanti olayı dikkat istiyor yani hm?
Sürücü kursuyla konuşup bir hocayla gitmeyi düşünüyorum servise ama olmazsa mesaj atarım buraya...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler