[!] 125lik Scooter Motoru temizliği Yardım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bir kaç kutu WD40 ile girişebilirsin de başına büyük iş almışsın gibi geliyor bana. Tamirci falansan zaten buraya sormana gerek yoktu.
-
tamirci değilim ama başıma ne iş aldığımın da farkındayım,söke taka kendi arızamı giderir düzeye geldim,gördüğün motoru parçalayıp geri birleştirip ayar verme olayları elimden geliyor "tamirci" likten kastın buysa eğer :} hem ne kadar biliyorsan da bir bilene danış demişler :} wd40 önerisi için teşekkürler.
-
Moderatör
Eğer tüm contaları değiştireceksen benzin ile girişebilirsin bence.
Çokta kirli durmuyor pastan ziyade yağlı yüzeyin toz biriktirmesi gibi gözüküyor resimlerden.
-
aynen toz,yağmur yağınca çamur olmuş,yağ ile birleşince de katman haline gelmiş,wd40 gibi bişey var sıktım çözmedi,benzin biraz daha iyi çözdü,ace veya diğer temizlik ürünleriyle girişsem mi diyorum?
-
fren hidrolik yağını kaçık fırça ile çitiler gibi sür , bir kaç saat dursun sonra tazyikli su ile durula değil pasını eski boyasını bile söker atar , hidrolik yağı gözlerinize veya başka bir aracın boyasına sıçramasın dikkat !
-
ver kumlamacıya 0 gibi yapar geri verir zaten contalarda değişecekmiş mis gibi olur
-
-
Fren balata sprayı kullanabilirsin ama ben mazot veya benzin tercih ederdim güzel temizler
-
aynen balata spreyi ve fırça yardımıyla benzin de yedirdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)