kronik tas sesi dedikleri bu mu?
kronik tas sesi dedikleri bu mu?
hayır yahu, benim bildiğim tas sesi böyle değil.
marş debriyajı sesi
Abuk subuk bi sürü ses geliyo motordan... En az iki ayrı sıkıntı var... Düşük devirde traktör gibi ses ayrı, cıv-cıv sesi ayrı. En son subap ayarı ne zaman yapılmış acep?
Bir de link atmayı bi zahmet öğrenin. O kadar da zor değil.
Bu tas sesi degilde. Benim motordan boyle ses gelse kontagi acmam. Siz iyi biniyosunuz
Ölmüş ağlayanı yok, üzülme-tecrübe.
yatak sesi bile olabilir kadangonun dediği gibi ölmüş ağlayanı yok. kim bilir önce ki sahibi ne yaptı makineye
hiç kimse normal olabilir demediğine göre o zaman illaki bir şey var motorda ama işin trajik konumu 3 motorcu baktı buna
belki bakanlar uğraşmak istememiştir. dürüst konuşmak gerekirse daha önce hiçbir 1000cc yarış motorunda bu sesi duymadım.
Cok kotu ya evet bende sodugum bugun bir baskasina goturucem bakalim
sübap, şimler, egzantirik komple vuruntu sesi geliyor. Uzun süre yağsız yada kötü yağ ile kullanılmış olabilir makina.
yukarda yazdığım ses olabilir starter clutch noise diye aratıp bakar mısın ses benziyor mu?
bu kasa da zaten debriyaj tas sesi var, aynı kasayı kullanan 5-10 kişiye sordum normal ama seninki biraz fazla dediler
hiç tas sesine benzetemedim. yerinde olsam motorun kontağını dahi açmam masraf büyüyebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)