Piston Segmanları Nasıl Değiştirilir Takılır ve Ağız Açıklıkları Nasıl Dizilir. Honda
Reklamlar
-
Selam.
Piston segmanları nasıl takılır onun üzerine bir video ekledim. Bazı yerlerde segman demek istediğim halde piston diyorum.
Kusura bakmayın.
Başlığın sonunda Honda olarak kalmış ama videoda izledikleriniz tüm pistonlar için geçerli.
Aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=FD1gLcx6FgY
Reklamlar
-
Kaliteli bir kanalmış, tebrik ediyorum. DIY kafasını da seviyorum, iyi geldi.
"Arkadaşlar" ve boğaz temizleme işini biraz azaltırsanız daha iyi olur
-
Dostum ağzına sağlık. Senin gibi bilgili arkadaşlara ihtiyaç var. Senden ricam daha çok bu tarz teknik videolar çekmen ve yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi "arkadaşlar" dememen.
-
arkadaşlar saolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
hastayım ya
-
Güzel bilgiler.yüzlerce boş konunun içinde böyle güzel konular görmek güzel.
-
alet edevat bilgi birikime bakınca iyi bir motosiklet ustası olduğunuz belli oluyor.
-
rovannon adlı üyeden alıntı
Selam.
Piston segmanları nasıl takılır onun üzerine bir video ekledim. Bazı yerlerde segman demek istediğim halde piston diyorum.
Kusura bakmayın.
Başlığın sonunda Honda olarak kalmış ama videoda izledikleriniz tüm pistonlar için geçerli.
Aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=FD1gLcx6FgY
uzun zamandır senin kanala aboneyim zaten.izlediğim tüm videoların çok kaliteli.hepsini tek tek anlatmışsın.emeğine sağlık.bende de cbf 150 var.o yüzden senin videolar benim için çok önemli.sürekli takipteyim haberin olsun
-
Abartısız 100 defa "arkadaşlar" demişim. Video bu yüzden izlenmiyorsa yeniden çekip düzgün bir bir şekilde yükleyeceğim. Videoyu izleyenlerden yorum alabilirsem sevinirim. Yeniden çekeyim mi videoyu?
Bir de bazı noktalarda piston, segman, silindir karıştırıyorum. Segman demek istediğim yerde piston, piston demek istediğim yerde silindir vs demişim.
-
O kadar emek ziyan olmasin tekrar cekmene gerek yok. Elestirilerin dikkate alinmasi guzel
Boyle bilgilendirici konularin olmasida ayrica guzel tebrik ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler