KTM'in bir yan kuruluşu olan WP süspansiyonlarının BMW motorlar için hazırladığı son sistem...
http://www.wpsuspension.biz/products/bmw_products.php
KTM'in bir yan kuruluşu olan WP süspansiyonlarının BMW motorlar için hazırladığı son sistem...
http://www.wpsuspension.biz/products/bmw_products.php
ohaa teknolojıye bak bızım mondıalde varmı acaba bundan
Yeni yine yeniden
nası yani motosiklette seviye ayarı..?_
CBR 600F Honda,
adamlar yapmış be süspansiyonu yola göre ayarlıyorsun dağa mı çıkacaksın yükselt otobanda mı gidecelsin alçalt
üst sınıf arabalarda var bu sistem artık BMW motorda olacak
ya ne var bı kadar abartılacak anlamadım vidalı ayarın otomatiği
yoksa ben mi çok basit düşünüyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
xxxxx adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
haklısın tabi motorlar cıkmadan bu sıstem bulunmustu abartılacak bısı yokxxxxx adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar şaşıracak birşey yok. BMW K1200R'da da elektronik süspansiyon sertlik ayarı var. Yükseklik ayarının da yugulanması zor birşey değil. Custom Chopper motorlarda havalı süspansiyon sistemleri var. Yanı kısaca olmaz diye birşey yok olur. Bu sistemde hoşuma gitti. Açıkcası son nesil BMW motorum olsa bu parçayı kullanmak isterim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
nebılek bız teknolojıden uzak kalmısız heralde ilk defa gordum ben bole bısı uzay aracı fılan sandım
Yeni yine yeniden
O olay burda da var hemde eski nesil Jawa 3,5 larda. Motorun alcalmasini sitiyorsaniz 3 kisi + tavuklar biniyor otobana uygun , adam yaylaya geliyor tek kisi ye dusuyor hoooopp motor yukseliyor al sana offroad.
Saka bir yana bence cok gusel bir sistem.Yanliz mondial in bir modelinde arka suspansiyonu kisi sayisina gore ayarlamak icin cevirme kolu var uzerinde.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Olay sadece yükseklik ayarı değil.Kumandalı yükseklik ayarı senelerdir vardı zaten.Bu sistemde sertlik,stiffnes,rebound gibi şeyler de ayarlanabiliyor.Yani sadece helezonlara değil gazlı amortisöre de müdahele edebiliyorsunuz.
ya arakdaslar bende kı bu motorun suspansiyonlarını daha hafif nasıl ayarlayabilirm...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hehe benim mondial de mekanik olarak var aynısı.. ee benzeri...mm yani..
Arkadaşlar ciddi abartmışınız bencede o kadar süper bi şey değil
๑۩۞۩๑ NIGH†CORE™ ๑۩۞۩๑ Yusuf™ ๑۩۞۩๑ 150hs ๑۩۞۩๑
Güzel bi sistem çok abartmaya gerek yok neler çıktı neler şaşırmıyoruz artık. Annanem görse şaşırır televizyona bile yeni alıştı
Kaza Anında Sizi Korur...
Citroen'in pünomatik şanzımanının gelişmişi diyebiliriz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
harika bir gelişme.
Bu süspansiyon sisteminin ilk geliştirilen tipleri Full Süspansiyon MTB Bisikletlerinde kullanıldı! Full Süspansiyon Bisikletlerin asfaltta da kullanıldığını gören üreticiler, Sürücülerin boşa enerji sarfettiğini fark etti ve önce mekanik '' LOCK OUT '' sistmini geliştirdi. Daha sonrada bir üst sistem olan seviye ayarının yanısıra Asfaltta sorunsuz hareket etmeyi sağlayan yeni bir geliştirme yaptı! Amortisörlerde kullanılan özel bir sıvıya elektrik yükleyerek Amortisörün sertleşmesini sağlandı.
Hareket yolu uzun maşalarda, Cross ve enduro tipi Motosikletlerin asfaltta daha az yaylanmasını sağlayarak, Daha konforlu ve kontrollü bir sürüşün sağlanacağı kesin.
Selamlar,
Özer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)