Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ybr125 esd gaz kolu sabit değil.

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Merhaba arkadaşlar , ybr 125 esd motorumun gaz kolu sabit değil oynuyor buda gaz verirken istemsizce fazla gaz açmama yada gaz kesmeme sebep oluyor , vidaları sıktım ama bi faydası olmadı malesef vidalar sıkı ama yinede oynuyor , aşşağı yukarı çevirerek yerinden çıkma seviyesine kadar geliyor kablolar olmasa rahatça çıkar. Ehliyetim olmadığı için ustaya götüremiyorum ehliyet alma aşamasındayım motoruda kapalı pazar yerinde alıştırma yapmak amacıyla aldım.

Ustaya götürmeden kendi imkânlarımla yapabileceğim bir sorun mu acaba. Elim bu işlere yatkındır buji , hava filtresi ve yağ değişimini kendim yaptım ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDİAL 100 SFC SNAPPY X
    Gidonda gaz kolu kütüğünün kendi etrafinda donmemesi icin bir delik olur ve gaz kolu kütüğünün ustundede küçük bir demir olur o gidondaki delige girer senin bu demir ciktiysa gaz acilmaz kendi etrafinda döner o sıktığın vidalari acarsan gorursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı ahmet.58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidonda gaz kolu kütüğünün kendi etrafinda donmemesi icin bir delik olur ve gaz kolu kütüğünün ustundede küçük bir demir olur o gidondaki delige girer senin bu demir ciktiysa gaz acilmaz kendi etrafinda döner o sıktığın vidalari acarsan gorursun
    evet hocam delik var deliğin içinde plastik gibi bişey kalmış hatta , bu demiri biyerlerden edinmemiz mümkün mü yoksa direk gaz kolu mu almalıyız ?

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    Yakınlarında bisikletçi falan varsa bir parça şambrel al, gaz kolunu sök altına dolgu yap

Motosikleti
    MONDİAL 100 SFC SNAPPY X
    Plastik kalmışsa kırılmıştır o.Benimde kirilmisti kırılan yere akıllı vida takıp baş tarafını kestim deliğe girecek sekilde oldu.Eger elin yatkınsa malzemen varsa yapabilirsin ama ugrasmak istemezsen internette var gaz kütüğü olarak aratirsan bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı ahmet.58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plastik kalmışsa kırılmıştır o.Benimde kirilmisti kırılan yere akıllı vida takıp baş tarafını kestim deliğe girecek sekilde oldu.Eger elin yatkınsa malzemen varsa yapabilirsin ama ugrasmak istemezsen internette var gaz kütüğü olarak aratirsan bulursun
    eyvallah hocam , akıllı vida mantıklı eğer gaz kütüğünün fiyatı pahalıysa onu denerim.

Aynısı bende oldu vida takılmayacak şekilde kırılmış. Bende japon yapıştırıcısı yaptım iyi tuttu 1 aydır sıkıntısız gidiyor.

Şambrel denemiştim ama plastiğin çapı boruyla neredeyse aynı olduğu için lastiği koyunca plastik kapanmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı Bleus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısı bende oldu vida takılmayacak şekilde kırılmış. Bende japon yapıştırıcısı yaptım iyi tuttu 1 aydır sıkıntısız gidiyor.

Şambrel denemiştim ama plastiğin çapı boruyla neredeyse aynı olduğu için lastiği koyunca plastik kapanmıyor.
    fiyatı uygunmuş ama bende japonla deniyeyim yarın , birdaha bozulana kadar ehliyeti almış olurum gider aldığım yerde taktırırım sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tekeriniz düz bassın.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)