slm 150 cc tgb scooterın yağ tahliye tıpası nerde olur,vede ne kadar yağ koymam gerektiğini nası anlamalıyım teşekkür ettim.
slm 150 cc tgb scooterın yağ tahliye tıpası nerde olur,vede ne kadar yağ koymam gerektiğini nası anlamalıyım teşekkür ettim.
motoru sehpaya al ve altına bak gözüne çarpacaktır benzimlikten 4 zmanlı motor yağı al ben castrol kullanıyorum boşalan yağı bir kaba koy ve göz kararı aynı miktarda yeni yağını doldur yağ cubuğuna bak
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Motorunuzu tanımıyorum ama,orta sehpaya aldığınızda,motor kısmının en altında diğerlerinden farklı yapı ve büyüklükte bir vidadır.
Bir kullanım kitapçığı varsa dikkatlice okuyunuz.Motorun yanlarından birinde şeffaf mika bir gözlem yeri olabilir.Yağ koyduğunuz kapak aynı zamanda seviye çubuğunuda içeriyor olabilir.
GESTAY...Gözle,Elle,Sıkıştır,Tamamla,Ayarla,Y ağla.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
wooww..İHTİYAR adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
waaaaawwwwwww
Yeni yine yeniden
Teşekkür ettim ama bi şeyi sormayı unutmuşum peki yağ filtresini nası değiştiricem
geçenlerde de bu tapa muhabbeti olmuştu...
rsv 1000 motorunun kullanım klavuzunda yazar nerde ne olduğu sen en iyi bir servise git
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Büyük ihtimalle motorunda değişmesi gereken bir filtre yoktur, yağ filtren tahminimce ızgara şeklindedir, değişmeye ihtiycaı yoktur. Hava ile temizlenmesi yeter.Teşekkür ettim ama bi şeyi sormayı unutmuşum peki yağ filtresini nası değiştiricem
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)