Bır kaza sonucu gıdonum yamuldu motosikletim dıscover 125 st buna tornacıda vb bır streetfıghter tarzı bır gıdon buktursem ne olur? Malıyetler ne kadardır veya ybr gıdonu olurmu çünkü kendısı daha ucuz.....
Bır kaza sonucu gıdonum yamuldu motosikletim dıscover 125 st buna tornacıda vb bır streetfıghter tarzı bır gıdon buktursem ne olur? Malıyetler ne kadardır veya ybr gıdonu olurmu çünkü kendısı daha ucuz.....
dostum tornacı o işi yapmaz. sana gerekli olan kişi demir press makinası.
fakat gidonun açısını tutturmak zor bir iş. hangi açıyla ne mesafede büktüreceksin bununla ince ince uğraşacak birini bulmak zor. bulduysan tahminim 18 mm borudan büktürebilirsin. ybr gidonu da aynı şekilde yanlış bilmiyorsam.
ybr gidonu alıp, onu mengenede sıkıştırarak biraz daha düz bir gidon elde edebilirsin. biraz ezer gidonu ama o da işin cilvesi.
gidon yapan birisi vardı forumda bir arkadaş tavsiye etmişti. bulabilirsem yazarım bilgilerini. belki o görür yazar buraya.
kolay gelsin.
buralarda öyle bir makina ve kişi bulmak zor servis bana orjinal gidona 70 tl fiyat çıkardı hiç değiştirmeden ybr gidonu olurmu? 35 tl kendisi birçoğu sitede
hiçbir fikrim yok boyutlar hakkında bi mezure alıp ölçsem mi diyorum
sağolun hocam ben bi mezureyle çıkıp bi ybr bulayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)