Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondıal 151rs scooter cok yakıyor

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaslar mondıal 151 scooterım var aldıgımda bujıyı falan yenılemıstım karburutorude sokup ufak bı temızlık yaptım ama 28 krs yakıyor arabayla aynı nerdeyse bıraz sıbob ayarından suphelenıyorum fırsat buldugumda acıp ayarlıycam buyuk ıhtımal gevsek gıbı cunku cok kolay calısıyor nerdeyse yarım marşta calısıyor baska aklına bısey gelen varsa yada aynı motordan olupta benımkı su kadar yakıyo dıyen varsa kıyaslama yapabılırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Benim kuba xcg 100 lük de 27-28 kuruş yakıyor.Karbüratörden biraz ayarı kıstırdım bu kez motor 25 kuruşa düştü fakat bu kez de motor çekmiyor.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yarım marşsa elleme sadece kayışı bujiyi hava filtresini değiştir. Balataları kontrol et

Benim motoru bu gün tekrar fulledim.O ne bir de ne göreyim 151.5 Km de 45 TL yakmış.Hadi benzin biraz zamlandı ama bir motor km de 29 kuruş yakmaz.Kuba XCG beni batırdı.Ne yaptıysam yakıtı düşüremedim.Karbüratör ayarını kıstırmıştım.25 Krş düşmüştü.Şimdi yine 29 krş civarına çıktı.Vw arabam bile bu kadar yakmıyor.Yok mu buna bir çare düşünen?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yukarda yazdım başka yolu yok

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)