mondıal 151rs scooter cok yakıyor
-
arkadaslar mondıal 151 scooterım var aldıgımda bujıyı falan yenılemıstım karburutorude sokup ufak bı temızlık yaptım ama 28 krs yakıyor arabayla aynı nerdeyse bıraz sıbob ayarından suphelenıyorum fırsat buldugumda acıp ayarlıycam buyuk ıhtımal gevsek gıbı cunku cok kolay calısıyor nerdeyse yarım marşta calısıyor baska aklına bısey gelen varsa yada aynı motordan olupta benımkı su kadar yakıyo dıyen varsa kıyaslama yapabılırım
Reklamlar
-
Benim kuba xcg 100 lük de 27-28 kuruş yakıyor.Karbüratörden biraz ayarı kıstırdım bu kez motor 25 kuruşa düştü fakat bu kez de motor çekmiyor.
-
03 Ağustos 2017, 02:54
Yarım marşsa elleme sadece kayışı bujiyi hava filtresini değiştir. Balataları kontrol et
-
03 Ağustos 2017, 23:31
Benim motoru bu gün tekrar fulledim.O ne bir de ne göreyim 151.5 Km de 45 TL yakmış.Hadi benzin biraz zamlandı ama bir motor km de 29 kuruş yakmaz.Kuba XCG beni batırdı.Ne yaptıysam yakıtı düşüremedim.Karbüratör ayarını kıstırmıştım.25 Krş düşmüştü.Şimdi yine 29 krş civarına çıktı.Vw arabam bile bu kadar yakmıyor.Yok mu buna bir çare düşünen?
-
04 Ağustos 2017, 23:54
Yukarda yazdım başka yolu yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)