Acil Eskişehir Motosiklet Ustası Öneri (8 aydır yatan motor için)
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba yeniyim direk konuya daldım herkezden özür dilerim yurt dışında oldugum için motor garajda kaldı 8 ay boyunca aküyüde sökmeyi unutmusum öyle dümdüz bırakmısım şuan farlar böyle yanmakla yanmamak arasında ateşeleme yaptığımda ise yalandan bi tık sesi geliyor gerisi yok vurdurmayı denedik yine olmadı(ayak marşı yok) biraz araştırdım forumda buji falan diyen olmus kendi başıma çözme imkanım yok anlaşılan o yüzden bi ustaya götürmem lazım Eskişehir Seylap caddesi yakınlarında motoru ittire ittire götürebileceğim bir mesafede her hangi bir motosikletçi varmıdır sağa sola sordum ama bulamadım inanın son çarem yoksa 6 7km ittircem
Reklamlar
-
yeni bir akü al benzini kontrol et tamamdır doğruca servise bakımları yaptır
-
hocam bensizden 8 aylık :D değiştirmem lazım mı yeni akü şartmıdır sarj edince idare eder mi
-
r1sk adlı üyeden alıntı
hocam bensizden 8 aylık :D değiştirmem lazım mı yeni akü şartmıdır sarj edince idare eder mi
bende karbüratörlü eski düzen araba geçen sene vizede(11 aylık) benzin aldım halen çalışıyor
istersen şarj ettir tabi ki
-
Akü şarjı için otomobil aküsü kullanmayın, amperi fazla gelir yakarsınız bi yerleri. Motosiklet aküsünden şarj ederek çalıştırabilirsiniz veya motosikleti ustaya kadar ittirmek yerine birisine çektirmek daha mantıklı
-
Aküyü al eline sarj aletin yoksa götür motosiklet servisine sarj ettir. Geri götür tak.
-
Akü şart değil. Bence gidip alma.
Önce sök şarj ettir. Getir dene. Yaz günü her türlü götürür. Ama kışın ne olur bilemem.
6 ay akü söküp yatırdım motoru. Benzinde doldurmuştum depoyu. Geldim bindim benzinde bir sıkıntı çıkmadı.
Aküyü de oda sıcaklığında muhafaza etmiştim 6 ay boyunca. Kasım-nisan. Geldim. Hiç şarj etmeden taktım motora.
Şükür hala taş gibi
-
Kardeşim ben eskişehirde tamirciyim arabadan takviye yap akü al bin.
Amperi fazla gelir yakarsın diyenleri dinleme 12 v olsun isterse gemi aküsü olsun jikleyi çekip bas çalışmazsa bujiyi değiştir bas çalışır
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Kardeşim ben eskişehirde tamirciyim arabadan takviye yap akü al bin.
Amperi fazla gelir yakarsın diyenleri dinleme 12 v olsun isterse gemi aküsü olsun jikleyi çekip bas çalışmazsa bujiyi değiştir bas çalışır
hocam ben şunu da gördüm araba aküsü bitmiş bu bosch şarjlı matkapların aküsünü bağladılar biraz bekleyince tek marşlık güç oluşturuyor
-
09 Temmuz 2017, 18:55
shooter1 adlı üyeden alıntı
hocam ben şunu da gördüm araba aküsü bitmiş bu bosch şarjlı matkapların aküsünü bağladılar biraz bekleyince tek marşlık güç oluşturuyor
İlginç çünkü onların amperi düşük verse verse 3 amper verir. Olabilir ama
-
13 Temmuz 2017, 17:01
kardeşim seylap caddesinin arkasında kalan derman cad. üzerinde eski karakolun yanlarında bir motrcu var. çözdün mü şikayetini bilmiyorum ama işin ustasıdır,1980 lerden beri bu işi yapar, bi dene şansını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
r1sk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba yeniyim direk konuya daldım herkezden özür dilerim yurt dışında oldugum için motor garajda kaldı 8 ay boyunca aküyüde sökmeyi unutmusum öyle dümdüz bırakmısım şuan farlar böyle yanmakla yanmamak arasında ateşeleme yaptığımda ise yalandan bi tık sesi geliyor gerisi yok vurdurmayı denedik yine olmadı(ayak marşı yok) biraz araştırdım forumda buji falan diyen olmus kendi başıma çözme imkanım yok anlaşılan o yüzden bi ustaya götürmem lazım Eskişehir Seylap caddesi yakınlarında motoru ittire ittire götürebileceğim bir mesafede her hangi bir motosikletçi varmıdır sağa sola sordum ama bulamadım inanın son çarem yoksa 6 7km ittircem
kardeşim seylap caddesinin arkasında kalan derman cad. üzerinde eski karakolun yanlarında bir motrcu var. çözdün mü şikayetini bilmiyorum ama işin ustasıdır,1980 lerden beri bu işi yapar, bi dene şansını.
-
16 Temmuz 2017, 16:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)